autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

umplutura cu fructe

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
-200 g fructe in total:smochine,curmale taiate subtire,nuci pisate,migdale,stafide., -180 g zahar tos, -5 albusuri

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma tare cu zaharul, care se adauga cate putin si se bate in continuare foarte bine. Apoi se pun in albus fructele si se amesteca usor, turnandu-se peste foaia de aluat in tava.
Daca ti-a placut reteta noastra "umplutura cu fructe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Potcoave cu nuca

Potcoave cu nuca

Potcoavele sau cornuletele cu nuca sunt minunate! Batem untul pe care l-am lasat la temperatura

2 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Cozonac cu nuca si cacao

Cozonac cu nuca si cacao

Mod de preparare: Pentru o reusita a cozonacului este bine ca toate ingredientele (mai putin laptele)

8 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • -200 g fructe in total:smochine,curmale taiate subtire,nuci pisate,migdale,stafide.
  • -180 g zahar tos
  • -5 albusuri

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri cu tahini Fursecuri cu tahini

Se pun toate ingredientele in bolul mixerului si se amesteca pana devine un aluat chiar putin lipicios. Intind o foaie de copt pe tava

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura Rafaello Prajitura Rafaello

Se face un blat de tort in stilul clasic: se bat albusurile spuma, galbenusurile se freaca cu zahar, se amesteca faina cu praful de

31 voturi    15 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Chec cu ciocolata