autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

umplutura cu fructe

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
-200 g fructe in total:smochine,curmale taiate subtire,nuci pisate,migdale,stafide., -180 g zahar tos, -5 albusuri

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma tare cu zaharul, care se adauga cate putin si se bate in continuare foarte bine. Apoi se pun in albus fructele si se amesteca usor, turnandu-se peste foaia de aluat in tava.
Daca ti-a placut reteta noastra "umplutura cu fructe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Apple pie

Apple pie

Pentru aluat amestecam faina cu margarina moale si sarea;pe urma se pune apa incetul cu incetul,pina

4 voturi    9 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se pune branza de vaci intr-un castron, se adauga oule (batute

139 voturi    13 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • -200 g fructe in total:smochine,curmale taiate subtire,nuci pisate,migdale,stafide.
  • -180 g zahar tos
  • -5 albusuri

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Delicatese cu visine