autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Umplutura cu nuca

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Ingrediente
-6 oua, -4 linguri zahar pudra, -1 plic zahar vanilat, -coaja de lamaie, -150 g nuca, -2 linguri zahar

Dificultate: Medie Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Se freaca 6 galbenusuri cu 4 linguri zahar,vanilie,coaja rasa de lamaie,apoi se adauga nuca macinata si albusurile batute spuma tare.Se amesteca usor si se toarna peste blatul din tava.(se poate folosi la pasca,pateuri,placinte etc).
Daca ti-a placut reteta noastra "Umplutura cu nuca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajiturele cu umplutura de nuca

Prajiturele cu umplutura de nuca

Aluatul - punem smantana, untul, zaharul si ouale in oala mixerului si le amestecam bine, adaugam

6 voturi    0 comentarii
2h 50 min
Dulciuri diverse
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacao

Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacao

Pentru inceput, dizolvam drojdia cu 1 lingura de zahar, pana devine o pasta. Intr-un vas mare, cernem

23 voturi    0 comentarii
3h
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • -6 oua
  • -4 linguri zahar pudra
  • -1 plic zahar vanilat
  • -coaja de lamaie
  • -150 g nuca
  • -2 linguri zahar

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri ptr ceai Fursecuri ptr ceai

In cuva mixerului cu paleta de ghitara se amesteca ingredientele lichide ca ouale cu zaharul, uleiul, apa si coaja rasa, dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Cornulete cu nuca