autor:

» » Aperitive

umplutura cu urda

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Ingrediente
-1/2 kg urda, -50 g unt, -2 oua, -marar verde, -sare, -2 linguri smantana

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se freaca bine urda cu lingura,ca sa se faca pasta,se amesteca cu sare,marar tocat marunt,smantana,galbenusurile adaugate pe rand si se amesteca bine dupa fiecare;albusurile batute spuma se introduc la urma.
Daca ti-a placut reteta noastra "umplutura cu urda" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Placinta simpla cu umplutura de urda cremoasa

Placinta simpla cu umplutura de urda cremoasa

Aluatul se lasa la descongelat.In tava pt.cuptor se pune hartie vegetala care se unge cu putin ulei.Umplutura:cine

5 voturi    8 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • -1/2 kg urda
  • -50 g unt
  • -2 oua
  • -marar verde
  • -sare
  • -2 linguri smantana

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Telemea in ulei de masline