autor:

Fara foto

» » Aperitive

umplutura cu urda

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Ingrediente
-1/2 kg urda, -50 g unt, -2 oua, -marar verde, -sare, -2 linguri smantana

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se freaca bine urda cu lingura,ca sa se faca pasta,se amesteca cu sare,marar tocat marunt,smantana,galbenusurile adaugate pe rand si se amesteca bine dupa fiecare;albusurile batute spuma se introduc la urma.
Daca ti-a placut reteta noastra "umplutura cu urda" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Placinta simpla cu umplutura de urda cremoasa

Placinta simpla cu umplutura de urda cremoasa

Aluatul se lasa la descongelat.In tava pt.cuptor se pune hartie vegetala care se unge cu putin ulei.Umplutura:cine

5 voturi    8 comentarii
1h
Prajituri
Cascaval pane cu capsuni

Cascaval pane cu capsuni

Tavalim cascavalul in faina, ouale batute spuma si pesmet, repetand operatia pana obtinem o crusta

1 vot    8 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • -1/2 kg urda
  • -50 g unt
  • -2 oua
  • -marar verde
  • -sare
  • -2 linguri smantana

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Saratele cu cascaval, branza cheddar si chimen