autor:

autor

» » Dulciuri diverse

Umplutura de brinza de vaci pentru pasca

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 kg brinza de vaci, 200 g zahar pudra, 2 pachetele zahar vanilat, coaja de la o lamiie, 1 lingura plina cu faina, 5 galbenusuri, 5 albusuri batute spuma, 3 linguri cu smintina, 100 g stafide, 2 linguri cu pesmet, 50 g unt, sare

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Brinza se amesteca cu untul, apoi ce celelalte ingrediente. Crema obtinuta se toarne peste aluatul din tava, se unge cu ou, se presara stafide si se da la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Umplutura de brinza de vaci pentru pasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
TURTE  DE CRACIUN

TURTE DE CRACIUN

Se framanta un aluat din faina, sare, apa si un pic de drojdie. Aluatul nu se lasa la dospit. Se

37 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Rafaello cu ricotta

Rafaello cu ricotta

Se amesteca ingredientele bine pana se obtine o pasta care se poate modela. Se formeaza bilute de

7 voturi    2 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg brinza de vaci
  • 200 g zahar pudra
  • 2 pachetele zahar vanilat
  • coaja de la o lamiie
  • 1 lingura plina cu faina
  • 5 galbenusuri
  • 5 albusuri batute spuma
  • 3 linguri cu smintina
  • 100 g stafide
  • 2 linguri cu pesmet
  • 50 g unt
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu mere si aluat foietaj Tarta cu mere si aluat foietaj

Placintele cu mere nu se numara printre deserturile mele preferate si mi se par adesea banale, dar poate ca frumusetea sta tocmai in

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta rustica cu prune si gem de prune