autor:

autor

» » Dulciuri diverse

Umplutura de brinza de vaci pentru pasca

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 kg brinza de vaci, 200 g zahar pudra, 2 pachetele zahar vanilat, coaja de la o lamiie, 1 lingura plina cu faina, 5 galbenusuri, 5 albusuri batute spuma, 3 linguri cu smintina, 100 g stafide, 2 linguri cu pesmet, 50 g unt, sare

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Brinza se amesteca cu untul, apoi ce celelalte ingrediente. Crema obtinuta se toarne peste aluatul din tava, se unge cu ou, se presara stafide si se da la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Umplutura de brinza de vaci pentru pasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Esenta naturala din coji de portocale

Esenta naturala din coji de portocale

Un praf cu o aroma foarte puternica si rezultate intense. Imi place foarte mult gustul si mirosul

19 voturi    6 comentarii
48h
Dulciuri diverse
Napolitane cu crema caramel si nuca ! Pe gustul tuturor !

Napolitane cu crema caramel si nuca ! Pe gustul tuturor !

300 de grame de zahar se caramelizeaza. Cand capata o culoare maroniu-roscat se ia de pe foc si se

40 voturi    5 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg brinza de vaci
  • 200 g zahar pudra
  • 2 pachetele zahar vanilat
  • coaja de la o lamiie
  • 1 lingura plina cu faina
  • 5 galbenusuri
  • 5 albusuri batute spuma
  • 3 linguri cu smintina
  • 100 g stafide
  • 2 linguri cu pesmet
  • 50 g unt
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Ciocolata de casa Ciocolata de casa

Intr-o craticioara se pune zaharul si apa si se fierbe pana se topeste zaharul. Se ia de pe foc si se adauga untul. Se amesteca pana

0 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Prajitura cu cirese