autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Umplutura din mere

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Ingrediente
-mere, -zahar, -scortisoara

Dificultate: Medie Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Merele nu se curata de coaja, se spala si se dau pe razatoarea mare, se adauga zahar dupa gust si un praf de scortisoara si se asaza toate intr-o cratita care se pune pe foc, sa scada zeama, amestecand usor din cand in cand pana nu se mai vede zeama in cratita, apoi se iau de pe foc. Nu trebuie tinute prea mult pe foc, deoarece devin marmelada.
Daca ti-a placut reteta noastra "Umplutura din mere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Mucenici de post

Mucenici de post

Aluatul: Drojdia o frecam cu o lingura de zahar, iar apa o punem intr-un ibric pe foc pana devine

4 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Placinta cu dovleac

Placinta cu dovleac

Curatam dovleacul de coaja si il dam prin razatoarea mare. Il punem intr-o cratita si adaugam peste

3 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • -mere
  • -zahar
  • -scortisoara

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Böreklik cu branza