autor:

Fara foto

» » Aperitive

unt cu branza de vaci si ceapa

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
-300 g branza de vaci, -1 ceapa, -100 g unt, -sare, -marar verde, -6-8 rosii

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se freaca branza de vaci cu untul si cu capa tocata fin.Se mai adauga o lingurita cu marar tocat.Se umplu rosiile si se aranjeaza pe farfurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "unt cu branza de vaci si ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Börek - placinta turceasca cu branza si patrunjel

Börek - placinta turceasca cu branza si patrunjel

Foile de placinta Yufka se gasesc la magazinele cu profil turcesc (ex: Cutiul de Aur, zona Ritmului)

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Se incalzeste cuptorul. Se spala ciupercile. Se inlatura piciorusele. Se taie marunt piciorusele.

1 vot    1 comentariu
30h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • -300 g branza de vaci
  • -1 ceapa
  • -100 g unt
  • -sare
  • -marar verde
  • -6-8 rosii

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta sarata cu branza,prosciutto si mac