autor:

Fara foto

» » Aperitive

Unt pentru tartine

Autor: veronica busuio (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: veronica busuio (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Ingrediente
1 PACHET DE UNT, LEGATURA PATRUNJEL,1/2 LEGATURA MARAR,SARE.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se aduce untul la temperatura camerei si se freaca cu patrunjelul si mararul tocat marunt.Se adauga sarea. Se pune intr-o cutie si se pastreaza la frigider
Daca ti-a placut reteta noastra "Unt pentru tartine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Tartine cu unt si creveti decorticati (pentru 4 persoane)

Tartine cu unt si creveti decorticati (pentru 4 persoane)

Fierbi ouale, le decojesti si le tai in doua. Ungi feliile de paine cu unt. Asezi cate o jumatate

8 voturi    6 comentarii
20 min
Sandviciuri
Aperitiv din piept de pui

Aperitiv din piept de pui

Pieptul,dezosat,spalat,se pune la fiert in apa cu sare pentru 40min;dupa ce s-a racit,se da prin

4 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 PACHET DE UNT, LEGATURA PATRUNJEL,1/2 LEGATURA MARAR,SARE.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Drob de miel