autor:

Fara foto

» » Aperitive

Urda cu marar

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
-300 g urda, -50 g smantana, -30 g unt, -1 lingura marar verde tocat, -sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se freaca bine untul si se amesteca cu urda,smantana,sare si cu mararul tocat.Se freaca bine cu dosul lingurii de lemn,apoi se asaza pe un platou si se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Urda cu marar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Clatite cu urda si marar

Clatite cu urda si marar

Intr-un bol punem urda si o amestecam cu mararul taiat marunt,ouale si sarea.Amestecam bine si lasam

2 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza
Plăcinte rapide cu urdă şi mărar

Plăcinte rapide cu urdă şi mărar

Se cerne făina cu praful de copt. Se bat ouăle cu sare, se adaugă uleiul, iaurtul, zahărul vanilat

30 voturi    3 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • -300 g urda
  • -50 g smantana
  • -30 g unt
  • -1 lingura marar verde tocat
  • -sare

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu spanac si branza