autor:

Fara foto

» » Aperitive

Urda cu marar

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
-300 g urda, -50 g smantana, -30 g unt, -1 lingura marar verde tocat, -sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se freaca bine untul si se amesteca cu urda,smantana,sare si cu mararul tocat.Se freaca bine cu dosul lingurii de lemn,apoi se asaza pe un platou si se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Urda cu marar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Pancakes sarate cu urda si marar

Pancakes sarate cu urda si marar

Intr-un bol incapator amestecati faina, zaharul, praful de copt, bicarbonatul si sarea. Intr-un

4 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Clatite cu urda si marar

Clatite cu urda si marar

Din oua, faina, un praf de sare apa si lapte se face aluatul de clatite clasic. Eu intai bat ouale

3 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • -300 g urda
  • -50 g smantana
  • -30 g unt
  • -1 lingura marar verde tocat
  • -sare

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Aperitiv picant cu telemea de oaie-“Shankalish”