autor:

kllass

» » Mancaruri cu carne

Valdostana

Autor: kllass (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kllass (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 martie 2012

Ingrediente
Cotlet de porc sau piept de pui, Ciuperci pleurotus sau champignon, Sunca de porc sau pui, Cascaval, Smintina 400 gr

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

6 voturi

Mod de preparare

Se bate cotletul(nu chiar ca pentru snitele,mai gros putin) se da prin faina doar partea care se pune in ulei si se pune la prajit la foc potrivit.Dupa ce s-a prajit pe o parte il intoarcem si punem pe el sunca si cascavalul si il mai lasam sa se prajeasca.Cind consideram ca e aproape gata punem capacul la tigaie citeva secunde ca sa se topeasca cascavalul bine.
Eu pe deasupra cind a fost gata cascavalul am pus si niste ceapa verde taiata fin.
Scoatem cu paleta bucatile si ne apucam de sos care poate fi rosu cu bulion sau simplu de ciuperci.Daca il facem rosu nu mai avem nevoie de smintina.Depinde de gust.Eu dupa ce am scos valdostana am pus pe o felie de paine feliata taiata fara coaja sos de rosii pasate si le-am mai pus in tigaie cu un fir de ulei sa patrunda painea si sa se prajeasca putin.
Sos de ciuperci su smintina.Taiem ciupercile marunt si le calim in putin ulei.Cind sunt gata turnam smintina si mai lasam 3-4 min.Amestecam bine.Atentie sa nu aveti prea mult ulei in tigaie.
Sosul de ciuperci cu rosii se face la fel numai ca in loc de smintina il facem cu piure de rosii si putem pune si o ceapa taiata fin cind punem ciupercile la calit.

Sa aveti pofta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Valdostana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Aperitiv cald (Valdostana)

Aperitiv cald (Valdostana)

Pieptul de pui se feliaza, se condimenteaza,se gateste pe grill. Pe feliile de gratar se asaza alterntiv

2 voturi    5 comentarii
2h
Aperitive cu carne
Piept de pui valdostana

Piept de pui valdostana

Pieptul de pui se transeaza, se condimenteaza si se aseaza pe grill incins. Se intoarce pe ambele

15 voturi    12 comentarii
15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Maria Jianu , 29 octombrie 2014

    mancarea mea preferata

  • Alexanca

    Alexanca (Chef de cuisine) , 31 martie 2012

    Arata super!*****

  • raluka

    raluka (Chef de cuisine) , 27 martie 2012

    Yammy!!Arata delicios!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

6 voturi

Ingrediente

  • Cotlet de porc sau piept de pui
  • Ciuperci pleurotus sau champignon
  • Sunca de porc sau pui
  • Cascaval
  • Smintina 400 gr

Raporteaza reteta

Retete
de kllass
Pizza Suprema

Pizza Suprema

Intr-o cratita se pune faina si se face o gaura in mijloc unde se adauga si uleiul si deasupra uleiului

11 voturi    6 comentarii
30 min
Paste si pizza
Shaorma de vita

Shaorma de vita

Carnea de vitel sau de vita se lasa la macerat 24 de ore intr-o marinada.Marinada o faceti din ulei

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive cu carne
Ciorba de perisoare la ceaun

Ciorba de perisoare la ceaun

Carnea se amesteca cu grisul cu ouale si cu un pic de patrunjel verde.Se pune sare si piper dupa

2 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe

Alexanca (Chef de cuisine)

Arata super!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Friptura de porc cu carnati si vinete