Se toaca varza, apoi se caleste in putina untura.
Se toaca varza, apoi se caleste in putina untura. Separat, se spala orezul, apoi se caleste ceapa putin, pana devine sticloasa si se adauga carnea tocata, sare, piper, boia, foi dafin, se amesteca putin si se adauga orezul si cana de smantana. Se poate tine putin carnea pe foc, cel putin 3 min si in acest timp, se poate adauga putina apa. Se pune un strat de varza calita, apoi un strat de amestec cu carne tocata si iarasi un strat de varza, unul de carne si pe final, stratul de varza. Deasupra se pune kaizerul taiat bucati potrivite. Se adauga apa, pana este aproape plina oala si se pune la cuptor, la foc potrivit cca. 2 ore. Inainte de a fi gata varza, se adauga sosul de bulion si pe final, lingurita de miere. Am hotarat sa pun si miere sa ii adaug un strop de savoare. Pofta mare!
PS: se poate pune kaizer si in compozitia cu carne tocata, pentru un plus de savoare.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii