Se toaca varza, apoi se caleste in putina untura.
Se toaca varza, apoi se caleste in putina untura. Separat, se spala orezul, apoi se caleste ceapa putin, pana devine sticloasa si se adauga carnea tocata, sare, piper, boia, foi dafin, se amesteca putin si se adauga orezul si cana de smantana. Se poate tine putin carnea pe foc, cel putin 3 min si in acest timp, se poate adauga putina apa. Se pune un strat de varza calita, apoi un strat de amestec cu carne tocata si iarasi un strat de varza, unul de carne si pe final, stratul de varza. Deasupra se pune kaizerul taiat bucati potrivite. Se adauga apa, pana este aproape plina oala si se pune la cuptor, la foc potrivit cca. 2 ore. Inainte de a fi gata varza, se adauga sosul de bulion si pe final, lingurita de miere. Am hotarat sa pun si miere sa ii adaug un strop de savoare. Pofta mare!
PS: se poate pune kaizer si in compozitia cu carne tocata, pentru un plus de savoare.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii