autor:

Gabrielaolteanu

» » Mancaruri cu carne

Varza (acra) calita cu carne de porc

Autor: Gabrielaolteanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gabrielaolteanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 februarie 2011

Ingrediente
2 verze murate potrivite, 1kg carne de porc si cateva costite, 1 cutie de rosii intregi in bulion si, 2 linguri de bulion, 2cepe potrivite

Dificultate: Medie Timp: 2h 20 min

9 voturi

Mod de preparare

Am taiat varza fideluta dupa ce a stat la scurs si desarat.Am calit ceapa in putin ulei si carnea cat sa se patrunda un pic.Am scos carnea iar peste ceapa calita si grasimea lasata de carne am adaugat varza.Am calit si varza vreo 5 minute apoi am adaugat carnea si apa pana la nivelul la care era varza.Am acoperit oala cu un capac si am mestecat la fiecare 10 minute.Dupa vreo 20 de minute am adaugat rosiile pisate cu furculita si bulionul, am mai lasat 10 minute la foc mic si apoi am bagat totul la cuptor.A stat la cuptor 1 ora timp in care am mai mestecat din cand in cand.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza (acra) calita cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale din varza murata si carne amestec

Sarmale din varza murata si carne amestec

Mai intai spalam varza si o lasam in apa rece, 2-3 ore. Carnea tocata o punem intr-un castron.

4 voturi    0 comentarii
5h
Mancaruri cu carne
Sarmale cu carne de porc

Sarmale cu carne de porc

Se face intai compozita de umplut sarmalele si anume carnea tocata cu ceapa tocata marunt, apoi condimentele

0 voturi    1 comentariu
4h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Nita Stan , 12 februarie 2014

    da este forte bună ,,,,dar trebuie si un pic de smântînă dulce ...este super

  • Fara foto

    Maduta Tudorel , 12 februarie 2014

    da am sa incerc si eu,sper sa fie bn

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 10 februarie 2011

    Delicios.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

      Am facut si eu zilele trecute.................tare buna.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h 20 min

9 voturi

Ingrediente

  • 2 verze murate potrivite
  • 1kg carne de porc si cateva costite
  • 1 cutie de rosii intregi in bulion si
  • 2 linguri de bulion
  • 2cepe potrivite

Raporteaza reteta

Retete
de Gabrielaolteanu
Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală

Cum se prepara Tiramisu rețeta originală: Am separat ouale.Am batut galbenusurile cu 4 linguri

1 vot    0 comentarii
30 min
Prajituri
Cartofi copti

Cartofi copti

Cartofii au stat in cuptor 2 ore pentru ca au fost foarte mari.Mai aveam putin si muream de foame

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aperitive
Spaghete Bolognese

Spaghete Bolognese

Am tocat ceapa si usturoiul si le-am calit in putin unt.Am adaugat carnea pe care am calit-o pana

10 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Paste si pizza

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Delicios.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
iahnie de fasole cu sunca afumata