Am taiat varza fideluta dupa ce a stat la scurs si desarat.Am calit ceapa in putin ulei si carnea cat sa se patrunda un pic.Am scos carnea iar peste ceapa calita si grasimea lasata de carne am adaugat varza.Am calit si varza vreo 5 minute apoi am adaugat carnea si apa pana la nivelul la care era varza.Am acoperit oala cu un capac si am mestecat la fiecare 10 minute.Dupa vreo 20 de minute am adaugat rosiile pisate cu furculita si bulionul, am mai lasat 10 minute la foc mic si apoi am bagat totul la cuptor.A stat la cuptor 1 ora timp in care am mai mestecat din cand in cand.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii