Cepele se toaca marunt si se calesc in ulei pana devin aurii, apoi se adauga condimentele si sucul de rosii. Varza tocata se pune treptat in cratita si se amesteca. Dupa ce se pune toata varza se mai tine pe foc 10 minute dupa care se pune in cuptorul preincins pentru alte 30 minute.
Poate fi garnitura ciolanului afumat fiert in bere.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii