Se pune afumatura la prajit in putin ulei.
Cand carnea a inceput sa se rumeneasca se adauga ceapa taiata marunt si morcovul dat prin razatoare.
Intre timp tocati varza marunt.
Puneti varza in cratita peste ceapa calita si adaugati apa cat sa acopere totul. Potriviti de sare acoperiti cu un capac si lasati sa fiarba la foc mic.
Cand varza sa fiert adaugati cubul de vita, pasta de tomate si borsul, lasati sa fiarba inca 10-15 minute.
La final adaugati mararul taiat marunt. Serviti cu mamaliguta (eu nu am avut) si ardei iute.
POFTA BUNA!!!
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii