Se pune afumatura la prajit in putin ulei.
Cand carnea a inceput sa se rumeneasca se adauga ceapa taiata marunt si morcovul dat prin razatoare.
Intre timp tocati varza marunt.
Puneti varza in cratita peste ceapa calita si adaugati apa cat sa acopere totul. Potriviti de sare acoperiti cu un capac si lasati sa fiarba la foc mic.
Cand varza sa fiert adaugati cubul de vita, pasta de tomate si borsul, lasati sa fiarba inca 10-15 minute.
La final adaugati mararul taiat marunt. Serviti cu mamaliguta (eu nu am avut) si ardei iute.
POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii