Tocam varza cu un cutit ascutit si o punem l a calit intr un tuci sau oala. Punem foile de dafin, mararul, piperul, cimbru, vegeta, boiaua, uleiul si o calim pe foc pana se inmoaie. Daca nu e varza de ajuns mai tocam si mai punem. Adaugam carnaciorii si apa si amestecam. Oala o intoducem la cuptor si cand e aproape fiarta punem si bulionul si amestecam. Mai punem apa daca mai e nevoie. O lasam in cuptor pana scade bine.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii