Reteta postata pe: 28 mai 2009
Ingrediente
1 Varza noua cam de 1,1/2., 1 Punguta cu carnati de bere(se gasesc la supermarket)., 1 Cutie pomodorini(sunt rosii Cherry in sos tomat)., 1 Borcan de Reflets de France(se gaseste la supermarket,este un sos pe care il aadaugam la mancaruri cu carne,are 430 gr)., 100 Gr unt., Sare, piper, si alte mirodenii(dupa preferintele fiecaruia).
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Varza taiata marunt, se pune la calit in unt cu sare, piper si ce condimente mai doriti.Adaugam si carnatii de bere si apoi continutul borcanului de Reflets de France(sosul de bulion).Atentionez ca nu pun deloc apa,doar ce se lasa zeama din varza,sosul din borcan si jumatate din
cutia de Pomodorini.Dupa ce am aranjat-o frumos(am motzat-o)o bagam la cuptor pana scade.Inaite cu 15-20 de minute o scoatem si adaugam si cealalta jumatate de cutie de Pomodorini si pudram si putina menta verde uscata(ii da un gust aparte menta).
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu carnati de bere si cu rosii Cherry" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Sidy (Chef de cuisine) , 08 iunie 2009
Arata tare bine ! Dar varza fara marar si cimbru...nu stiu cum ar fi !!! Se poate face si cu carne in loc de carnati...
Alexandrina (Chef de cuisine) , 08 iunie 2009
Am salvat reteta!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 iunie 2009
Felicitari, Carmen, cred ca e delicios!