Se caleste in untura, ceapa taiata marunt.
Se caleste in untura, ceapa taiata marunt, se adauga pasta de ardei, apoi varza taiata fideluta care a stat la desarat in apa rece, doar daca e nevoie.
Se amesteca totul foarte bine, apoi se lasa pe foc impreuna cu 1 ceasca cu apa, 20 minute.
Dupa ce a scazut putin si varza e aproape fiarta, se rastoarna in tava, pe fundul careia se pun 2 crengute de cimbru, deasupra se pun carnatii, se indeasa putin in varza ca sa-si degaje aromele si se da totul la cuptor, se lasa 40 minute, la foc mic.
Se serveste cu mamaliguta si ardei iute.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii