autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Varza cu carne

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 ianuarie 2013

Ingrediente
800 g carne vitel, 1,2 kg varza proaspata, 1 ceapa rosie, 1 rosie, 1/2 ardei gras, 2 linguri untura, 200 ml bulion facut in casa, cimbru, marar verde, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 45 min

1 vot

Mod de preparare

Varza o taiem fideluta si o facem cu putina sare.
Curatam ceapa si o tocam marunt.
Rosia si ardeiul, le spalam , le stergem , apoi le tocam marunt.
Carnea o taiem in cubulete potrivite de 2-3 cm.
Intr-un vas de tuci topim untura , apoi sotam ceapa, ardeiul si rosia in ea. Cand sunt bine facute adaugam cuburile de carne si le prajim pe toate partile pina isi schimba culoarea.
Adaugam apa pina depaseste carnea, apoi adaugam varza , cimbrul si mararul verde .
Condimentam cu piper proaspat macinat si adaugam apa atat cat sa ajunga la nivelul de sus al verzei.
Reducem focul la mic, acoperim vasul si lasam o ora sa fiarba bine carnea si varza.
Dupa o ora adaugam bulionul si lasam sa mai fiarba toate pina sunt bine patrunse.
Nu este nevoie sa amestecam varza cu carnea, pentru ca daca sunt la foc mic, acestea se vor patrunde bine.
Daca mai este cazul, adaugam si putina sare.
Cand toate sunt bine facute, servim varza alaturi de carne.
Cine doreste, la servire, poate adauga o lingura cu smantana.
Varza asta a doua zi va fi si mai bună, i se patrund toate aromele...
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
omleta cu carne si varza

omleta cu carne si varza

Se sparg 2-3 oua, apoi se bat ouale intr-un castronel, se condimenteaza dupa plac, dupa care se taie

1 vot    3 comentarii
10 min
Aperitive cu oua
Sarmale cu carne de porc si vitel in foi de varza dulce

Sarmale cu carne de porc si vitel in foi de varza dulce

Varza dulce se spala,se opareste pana se inmoaie in apa cu putina sare si bors(nu trebuie sa se inmoaie

5 voturi    6 comentarii
2h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2013

    Ce bine arata Sidy, pastreaza-mi si mie o portie, mai ales ca are carnita de vita.

Dificultate

Medie

Timp

1h 45 min

1 vot

Ingrediente

  • 800 g carne vitel
  • 1,2 kg varza proaspata
  • 1 ceapa rosie
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei gras
  • 2 linguri untura
  • 200 ml bulion facut in casa
  • cimbru
  • marar verde
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ce bine arata Sidy, pastreaza-mi si mie o portie, mai ales ca are carnita de vita.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Snitel Fantezy cu Piure Bicolor