autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Varza cu carne de pasare

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2005

Ingrediente
Pentru 10 portii: 2,500 kg pasare, 250 g untura (ulei), 250 g ceapa, 100 g pasta de tomate, 5 kg varza acra capatani, 500 g rosii, sare, piper, foaie de ardei, dupa gust.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Pasarea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se inabusa in untura sau ulei, cu adaos de supa sau apa. Carnea inabusita se scoate in alt vas, iar in grasimea ramasa se inabusa ceapa curatata, spalata si taiata marunt. Se adauga apoi pasta de tomate dizolvata in putina apa sau supa, piperul boabe si boiaua. Varza se tale in fasii (fideluta) si se pune în sosul format; se amesteca componentele, se mai adauga supa sau apa pentru fierbere. Cand varza a fiert si a scazut lichidul, se adauga bucatile de carne care se pun peste varza, apoi se aseaza rosiile, care au fost curatate, spalate si taiate felii. Se introduce vasul la cuptor pentru rumenire. Cand este frumos rumenita, se serveste portia de carne, cu garnitura de varza si rosia deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu carne de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de mazare cu carne de porc

Mancare de mazare cu carne de porc

1.Se curata ceapa si se taie solzisori. 2.Se curata morcovul si se taie cubulete.La fel se taie

2 voturi    8 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Taci si-nghite

Taci si-nghite

Se prepara mamliga astfel incat sa fie usor de intins in tigaie. Se prajesc separat carnatul feliat

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

9 voturi

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 2,500 kg pasare
  • 250 g untura (ulei)
  • 250 g ceapa
  • 100 g pasta de tomate
  • 5 kg varza acra capatani
  • 500 g rosii
  • sare
  • piper
  • foaie de ardei
  • dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Mancare de Prune uscate cu/ fara carne