autor:

Alice85

» » Mancaruri cu carne

Varza cu costita

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 februarie 2010

Ingrediente
*1 kg varza proaspata taiata fisii subtiri*3 morcovei*1 rosie*400 gr costita *1 ceapa*1 ardei verde*piper boabe*1 cub knorr*2 foi de dafin*5 linguri bulion*50 ml ulei -sau 3 linguri untura*cimbru*patrunjel tocat*

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

13 voturi

Mod de preparare

Costita o taiem in bucatele si o rumenim in ulei sau untura,apoi o scoatem si lasam deoparte.Adaugam ceapa taiata maruntel o calim ,adaugam sare ,morcovul razuit sau taiat bucatele,ardeiul taiat marunt si lasam la foc mic pana se caleste .Dupa aceea adaugam varza ce am frecat-o inainte cu sare pentru a se inmuia putin.Amestecam bine , apoi adaugam costita foile de dafin cubul knorr,cimbrul , boabele de piper si lasam 5 minute la foc invirtind mereu.Dupa aceea adaugam 1,5 apa si punem capacul la oala cu presiune(eu asa am facut)lasam 20 minute,dupa care o luam de pe foc si invirtim varza . Apoi mai punem iara la foc pentru inca 20 minute.Lasam sa scada toata apa .Cind varza s-a facut si este moale punem cele 5 linguri bulion si lasam inca 1-2 minute la foc .Adaugam partrunjel tocat si servim .!!!Pofta Buna!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu costita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Varza cu costita la cuptor

Varza cu costita la cuptor

Se pune varza taiata marunt cu sare intr-un bol si se lasa o jumatate de ora. Se pune la fiert cu

1 vot    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne
Varza acra cu costita

Varza acra cu costita

Se pune uleiul la incins intr-o oala cu fundul gros. Se adauga costita taiata bucati si se rumeneste.

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

    mersi mult.Camelis si Ramona A

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

    Un deliciu.

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 18 februarie 2010

    o bunatate!

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

13 voturi

Ingrediente

  • *1 kg varza proaspata taiata fisii subtiri*3 morcovei*1 rosie*400 gr costita *1 ceapa*1 ardei verde*piper boabe*1 cub knorr*2 foi de dafin*5 linguri bulion*50 ml ulei -sau 3 linguri untura*cimbru*patrunjel tocat*

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

12 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

120 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

Alice85 (Chef de cuisine)

mersi mult.Camelis si Ramona A

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Mamaliga cu caltabos, carnat si costita de porc