autor:

Alice85

» » Mancaruri cu carne

Varza cu costita

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 februarie 2010

Ingrediente
*1 kg varza proaspata taiata fisii subtiri*3 morcovei*1 rosie*400 gr costita *1 ceapa*1 ardei verde*piper boabe*1 cub knorr*2 foi de dafin*5 linguri bulion*50 ml ulei -sau 3 linguri untura*cimbru*patrunjel tocat*

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

13 voturi

Mod de preparare

Costita o taiem in bucatele si o rumenim in ulei sau untura,apoi o scoatem si lasam deoparte.Adaugam ceapa taiata maruntel o calim ,adaugam sare ,morcovul razuit sau taiat bucatele,ardeiul taiat marunt si lasam la foc mic pana se caleste .Dupa aceea adaugam varza ce am frecat-o inainte cu sare pentru a se inmuia putin.Amestecam bine , apoi adaugam costita foile de dafin cubul knorr,cimbrul , boabele de piper si lasam 5 minute la foc invirtind mereu.Dupa aceea adaugam 1,5 apa si punem capacul la oala cu presiune(eu asa am facut)lasam 20 minute,dupa care o luam de pe foc si invirtim varza . Apoi mai punem iara la foc pentru inca 20 minute.Lasam sa scada toata apa .Cind varza s-a facut si este moale punem cele 5 linguri bulion si lasam inca 1-2 minute la foc .Adaugam partrunjel tocat si servim .!!!Pofta Buna!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu costita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Varza cu costita afumata a la Sic

Varza cu costita afumata a la Sic

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Varza se taie marunt se

24 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Costita pe pat de varza dulce in vas roman

Costita pe pat de varza dulce in vas roman

Costita portionata, o spalam si o lasam intr-o strecuratoare. Varza o dam pe razatoare sau o taiem

7 voturi    6 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

    mersi mult.Camelis si Ramona A

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

    Un deliciu.

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 18 februarie 2010

    o bunatate!

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

13 voturi

Ingrediente

  • *1 kg varza proaspata taiata fisii subtiri*3 morcovei*1 rosie*400 gr costita *1 ceapa*1 ardei verde*piper boabe*1 cub knorr*2 foi de dafin*5 linguri bulion*50 ml ulei -sau 3 linguri untura*cimbru*patrunjel tocat*

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

12 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

120 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

Alice85 (Chef de cuisine)

mersi mult.Camelis si Ramona A

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Ostropel de pui