autor:

Anonim

» » Fripturi

varza cu friptura de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ulei, varza, faina, boia de ardei dulce, piper, ceapa, marar, sare, morcovi, usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Ceapa se introduce la cuptor intr-o tava cu 50 ml de ulei si 100 ml de apa, impreuna cu morcovii,50 g de ceapa felii si usturoi.
Varza si ceapa tocate marunt se inabusa in 100 ml de ulei cu 100 ml de apa. Se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece, boia de ardei, sare, piper si se fierb cca 90 min. Se adauga marar. Friptura se portioneaza si se asaza peste varza.
Daca ti-a placut reteta noastra "varza cu friptura de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de porc umpluta cu ficatei, cu garnitura de varza dulce si cartofi

Friptura de porc umpluta cu ficatei, cu garnitura de varza dulce si cartofi

Carnea de porc o filetam cu ajutorul unui cutit foarte bine ascutit, astfel incat sa obtinem o bucata

4 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Fripturi
Ossobuco milanez

Ossobuco milanez

1.Feliile de carne se freaca bine cu sare,piper si chimen,se prajesc in ulei,dupa care se scot. 2.Legumele

5 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
MUSCHI DE VITEL LA CUPTOR