autor:

Adela Zilahi

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza de Bruxelles calita

Autor: Adela Zilahi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 februarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adela Zilahi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 februarie 2012

Ingrediente
1/2 kg varza de Bruxelles, 2-3 linguri de ulei de masline, sare, piper, cimbru, marar

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Este foarte simplu de facut, eu procedez in felul urmator, acum, puteti taia varza in doua sau patru , eu am lasat-o intreaga, si am calit-o foarte putin in ulei de masline, am adaugat, o canita de apa, cca 150 ml apa, am condimentat cu sare, piper, cimbru si marar, si am lasat sa fiarba.
Dupa ce a scazut apa, am mai lasat 5-6 min si am amestecat sa nu se prinda , sau scuturati tigaia din cand in cand, cam asta este tot.
Noi am servit cu carnati in vin cu sos de mere, delicioasa combinatie!! :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza de Bruxelles calita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
CIUPERCI LA GRILL

CIUPERCI LA GRILL

Ciupercile se spala,se scot usor cotoarele si se curata negreala din \"palarii\". Se tin 10 minute

12 voturi    11 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza de bruxelles pane

Varza de bruxelles pane

Incepem cu varza pe care o curatam de frunzele vestejite sau maroni . Eu pun legume verzi , cumparate,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Simina Holovatchi , 17 decembrie 2013

    Dar carnatii in vin cu sos de mere cum se fac?

  • Fara foto

    Simina Holovatchi , 17 decembrie 2013

    Foarte buna!

  • Fara foto

    Marieta Pall , 17 decembrie 2013

    Este gustoasa,dar imi place mult mai mult cruda ,si in general legumele sunt bune crude.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg varza de Bruxelles
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • marar

Raporteaza reteta

Retete
de Adela Zilahi
Bilute Fanta

Bilute Fanta

In pimul rand fierbem o budinca din suc si praful de budinca dupa instructiuni. Cand este gata budinca,

3 voturi    4 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Placinta cu mere si nuci

Placinta cu mere si nuci

Framantam un aluat elastic din faina, zahar, unt, ou si sare. Aluatul se infolieaza si se pune la

3 voturi    2 comentarii
3h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Melcisori  cu stafide

Melcisori cu stafide

Cernem faina intr-un castron, si facem o gaura in mijloc. Presaram drojdia in mijloc si amestecam

6 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Tarta spiralata cu legume si mozzarella