autor:

Adela Zilahi

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza de Bruxelles calita

Autor: Adela Zilahi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 februarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adela Zilahi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 februarie 2012

Ingrediente
1/2 kg varza de Bruxelles, 2-3 linguri de ulei de masline, sare, piper, cimbru, marar

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Este foarte simplu de facut, eu procedez in felul urmator, acum, puteti taia varza in doua sau patru , eu am lasat-o intreaga, si am calit-o foarte putin in ulei de masline, am adaugat, o canita de apa, cca 150 ml apa, am condimentat cu sare, piper, cimbru si marar, si am lasat sa fiarba.
Dupa ce a scazut apa, am mai lasat 5-6 min si am amestecat sa nu se prinda , sau scuturati tigaia din cand in cand, cam asta este tot.
Noi am servit cu carnati in vin cu sos de mere, delicioasa combinatie!! :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza de Bruxelles calita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Coronita din vinete cu legume si soia la cuptor

Coronita din vinete cu legume si soia la cuptor

Curatati dovleceii si vinetele de coaja, taiati-le felii de ~7-8 mm grosime si condimentati-le cu

9 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de fasole boabe dietetica (de post)

Mancare de fasole boabe dietetica (de post)

Am taiat rosiile marunt marunt si le-am pus intr-un vas pe foc, fara ulei, deoarece ele lasa putina

1 vot    3 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Simina Holovatchi , 17 decembrie 2013

    Dar carnatii in vin cu sos de mere cum se fac?

  • Fara foto

    Simina Holovatchi , 17 decembrie 2013

    Foarte buna!

  • Fara foto

    Marieta Pall , 17 decembrie 2013

    Este gustoasa,dar imi place mult mai mult cruda ,si in general legumele sunt bune crude.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg varza de Bruxelles
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • marar

Raporteaza reteta

Retete
de Adela Zilahi
Bilute Fanta

Bilute Fanta

In pimul rand fierbem o budinca din suc si praful de budinca dupa instructiuni. Cand este gata budinca,

3 voturi    4 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Placinta cu mere si nuci

Placinta cu mere si nuci

Framantam un aluat elastic din faina, zahar, unt, ou si sare. Aluatul se infolieaza si se pune la

3 voturi    2 comentarii
3h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Melcisori  cu stafide

Melcisori cu stafide

Cernem faina intr-un castron, si facem o gaura in mijloc. Presaram drojdia in mijloc si amestecam

6 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu carne de porc Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50 ml de ulei unde se caleste putin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paella cu creveti