autor:

LUBITA

» » Mancaruri cu carne

Varza de Bruxelles cu pui

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 octombrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 octombrie 2015

Ingrediente
1piept de pui, 1ou, 1ceasca pesmet, 1lingura lapte, 100g cascaval ras fin, 1ceasca faina, sare, piper, ulei pentru prajit, Garnitura:, 400g varza de Bruxelles, 100g bacon, 1ardei iute rosu, cateva rosii cherry

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Pieptul dezosat,feliat,condimentat cu sare si piper,se lasa deoparte.
Pentru garnitura,baconul taiat suvite,se pune intr-un vas sa-si elibereze grasimea iar daca nu are,se adauga 2linguri ulei;dupa ce s-a facut crocant se adauga ardeiul rondele,varza fiarta 5min in apa cu sare si scursa,rosiile,sare,piper si se lasa pe foc amestecand mereu,5-6min;
Intr-un bol se bate oul cu sare,piper si lapte,in alt bol se pune faina iar in altul pesmetul amestecat cu cascaval;se trece carnea prin faina,ou,pesmet si se pune la prajit in ulei incins apoi se scoate pe prosoape de hartie.
Se serveste pe farfurie carnea alaturi cu garnitura de verzisoare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza de Bruxelles cu pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu sos olandez si varza de Bruxelles

Pui cu sos olandez si varza de Bruxelles

Se taie pieptul de pui in 6-7 bucati mai mari si se pune la foc cu o lingura de ulei, Vegeta si putina

18 voturi    10 comentarii
1h 10 min
Sosuri
Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles

Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles

Se amesteca int-un bol sosul de soia, melasa de rodie, mierea, uleiul de masline, boiaua afumata,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2015

    Imi place,am sa incerc.

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1piept de pui
  • 1ou
  • 1ceasca pesmet
  • 1lingura lapte
  • 100g cascaval ras fin
  • 1ceasca faina
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • Garnitura:
  • 400g varza de Bruxelles
  • 100g bacon
  • 1ardei iute rosu
  • cateva rosii cherry

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

6 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

10 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Fara foto

Marieta_Pall (Chef de cuisine)

Imi place,am sa incerc.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu lamaie la capac Pui cu lamaie la capac

Se porționează puiul in bucăți medii și se așază intr-o oală in ulei încins, se adaugă condimentele, se da focul mic

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de merisoare Cotlet de porc cu sos de merisoare

Carnea spalata si uscata cu un prosop se condimenteaza si se asaza in tava cu putin ulei. Punem un pahar de apa si dam la cuptor 30-40

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Cartofi prajiti cu carnaciori de Plescoi