autor:

LUBITA

» » Mancaruri cu carne

Varza de Bruxelles cu pui

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 octombrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 octombrie 2015

Ingrediente
1piept de pui, 1ou, 1ceasca pesmet, 1lingura lapte, 100g cascaval ras fin, 1ceasca faina, sare, piper, ulei pentru prajit, Garnitura:, 400g varza de Bruxelles, 100g bacon, 1ardei iute rosu, cateva rosii cherry

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Pieptul dezosat,feliat,condimentat cu sare si piper,se lasa deoparte.
Pentru garnitura,baconul taiat suvite,se pune intr-un vas sa-si elibereze grasimea iar daca nu are,se adauga 2linguri ulei;dupa ce s-a facut crocant se adauga ardeiul rondele,varza fiarta 5min in apa cu sare si scursa,rosiile,sare,piper si se lasa pe foc amestecand mereu,5-6min;
Intr-un bol se bate oul cu sare,piper si lapte,in alt bol se pune faina iar in altul pesmetul amestecat cu cascaval;se trece carnea prin faina,ou,pesmet si se pune la prajit in ulei incins apoi se scoate pe prosoape de hartie.
Se serveste pe farfurie carnea alaturi cu garnitura de verzisoare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza de Bruxelles cu pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu sos olandez si varza de Bruxelles

Pui cu sos olandez si varza de Bruxelles

Se taie pieptul de pui in 6-7 bucati mai mari si se pune la foc cu o lingura de ulei, Vegeta si putina

18 voturi    10 comentarii
1h 10 min
Sosuri
Mancare de limba cu  masline

Mancare de limba cu masline

Se fierbe limba in oala cu presiune in apa cu sare si piper . Se scoate, se raceste si se dezgoleste

6 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2015

    Imi place,am sa incerc.

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1piept de pui
  • 1ou
  • 1ceasca pesmet
  • 1lingura lapte
  • 100g cascaval ras fin
  • 1ceasca faina
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • Garnitura:
  • 400g varza de Bruxelles
  • 100g bacon
  • 1ardei iute rosu
  • cateva rosii cherry

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

4 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

9 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Fara foto

Marieta_Pall (Chef de cuisine)

Imi place,am sa incerc.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
TOCANITA DE CARTOFI CU CARNAT AFUMAT