Varza de Bruxelles cu pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Varza de Bruxelles cu pui

Ingrediente

  • 1piept de pui
  • 1ou
  • 1ceasca pesmet
  • 1lingura lapte
  • 100g cascaval ras fin
  • 1ceasca faina
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • Garnitura:
  • 400g varza de Bruxelles
  • 100g bacon
  • 1ardei iute rosu
  • cateva rosii cherry

Mod de preparare

Pieptul dezosat,feliat,condimentat cu sare si piper,se lasa deoparte.

Pentru garnitura,baconul taiat suvite,se pune intr-un vas sa-si elibereze grasimea iar daca nu are,se adauga 2linguri ulei;dupa ce s-a facut crocant se adauga ardeiul rondele,varza fiarta 5min in apa cu sare si scursa,rosiile,sare,piper si se lasa pe foc amestecand mereu,5-6min;

Intr-un bol se bate oul cu sare,piper si lapte,in alt bol se pune faina iar in altul pesmetul amestecat cu cascaval;se trece carnea prin faina,ou,pesmet si se pune la prajit in ulei incins apoi se scoate pe prosoape de hartie.

Se serveste pe farfurie carnea alaturi cu garnitura de verzisoare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort copii

Tort copii

Tort copii
Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni
Gogosi cu ciocolata
Dulciuri diverse

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor