1. Intr-un castron, se amesteca varza de Bruxelles impreuna cu rosiile taiate, susanul si semintele de floarea-soarelui.
2. Separat, se pregateste sosul, cu ajutorul unui mixer, care se toarna peste compozitia preparata mai sus si se amesteca usor. Se serveste imediat.
O reteta mai mult decat savuroasa, plina de vitamine. Varza de Bruxelles este considerata de unele persoane ca fiind lipsita de gust, insa secretul consta in felul in care o prepari. Este necesar ca legumele sa fie foarte proaspete si, de asemenea, trebuie sa rezisti tentatiei de a le gati o perioada de timp exagerata - in caz contrar, aroma lor dulceaga va disparea.
Preparata in mod adecvat, aceasta leguma reprezinta o tratatie dietetica excelenta. Nu contine foarte multe grasimi si sodiu, iar o varza de Bruxelles are in jur de zece calorii. Contine foarte multe fibre si vitamina C - pastrand proportiile si tinand cont de dimensiunile si greutatea acestei legume, varza de Bruxelles are de trei ori mai multa vitamina C decat o portocala, iar patru pana la sase verze de Bruxelles contin necesarul zilnic de vitamina C pentru o persoana adulta.
De asemenea, aceasta leguma este o sursa foarte buna de vitamina D si acid folic, fiind recomandata in dieta femeilor insarcinate. Varza de Bruxelles contine glucozinolati, compusi care ajuta in lupta impotriva cancerului, in special a celui de intestin si de tract alimentar.
Acest aliment este bun si in curele de slabire,eu o folosesc foarte des.Pofta buna !
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii