Varza murata, daca este prea acra sau sarata, se spala bine.
Varza murata, daca este prea acra sau sarata, se spala bine din 1 sau 2 ape caldute si se stoarce bine. Se caleste in 4 linguri de untdelemn caldut, adaugand cate putina apa pentru a se inmuia. Separat, se fierbe orezul.
Intr-o alta oala, se rade ceapa si se caleste in 5 linguri de untdelemn 2 minute. Peste ea, se adauga carnea tocata, putina sare si un varf de cutit de piper. Se prajeste acoperita la foc mic, circa 30 de minute, adaugand cate putina apa cand scade, pentru a nu se arde. Cand toate sunt gata, se amesteca carnea cu orezul,se asaza un rand subtire de varza si unul de orez cu carne. Peste fiecare rand, se pune smantana. Se da la cuptor sa se inferbante bine pentru aproximativ 45-40 de minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii