Se caleste ceapa cu ardeiul intr-o lingura ulei. Se pune un strat de varza frecata cu sare si taiata fideluta, putin suc rosii, jumatate din ceapa calita cu ardei, putin cimbru, apoi restul de varza, suc de rosii, ceapa cu ardei si cimbru. Se toarna apa cu otet si zahar. Se pun frunza de dafin, boabele de piper si se amesteca pana la omogenizare. Peste varza se aranjeaza feliile de ciolan, se pune capacul si se seteaza aparatul pe "high" pentru 5 ore. La sfarsit se adauga mararul tocat si se amesteca usor.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii