Se caleste ceapa cu ardeiul intr-o lingura ulei. Se pune un strat de varza frecata cu sare si taiata fideluta, putin suc rosii, jumatate din ceapa calita cu ardei, putin cimbru, apoi restul de varza, suc de rosii, ceapa cu ardei si cimbru. Se toarna apa cu otet si zahar. Se pun frunza de dafin, boabele de piper si se amesteca pana la omogenizare. Peste varza se aranjeaza feliile de ciolan, se pune capacul si se seteaza aparatul pe "high" pentru 5 ore. La sfarsit se adauga mararul tocat si se amesteca usor.
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii