Se pun pe un gratar de teflon, costita feliata si vinetele taiate 1 cm. grosime. Se adauga putin cite putin ulei, functie de evolutia prepararii. Cind costita si vinetele sint rumenite pe ambele parti, se scot si se pun pe un platou. Se mai adauga ulei si se pune pe gratar varza feliata 1/2 cm.grosime. Se caleste pina devine rumena, apoi se adauga costita, rosiile, supco, piperul si putina boia.Se continua cam 5 minute, pina cind totul se omogenizeaza, toate ingredientele fiind cuprinse de un sos minunat obtinut.La final, totul se serveste cu vinetele la gratar.O reteta inedita si foarte gustoasa. Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii