autor:

Clementina_Stoicescu

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza noua cu ceapa verde la cuptor

Autor: Clementina_Stoicescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iulie 2019

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina_Stoicescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iulie 2019

Ingrediente
1 varza cca 1,5 kg, ceapa verde, un manunchi zdravan, costita afumata cca 300 g, piept de porc proaspat cca 400 g, amestec rosii cu ardei vreo 2 cani pline ( cana de ceai ), 1 cana cu apa, 100 ml ulei, sare, marar tocat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Varza o tocam marunt si apoi o frecam cu sare grunjoasa.



Curatam ceapa o spalam si o taiem marunt.



Asezam tava pe foc punem uleiul si punem la prajit costita si pieptul de porc, apoi adaugam ceapa verde. Lasam sa se caleasca cca 15 min apoi adaugam amestecul de rosii si ardei, amestecam bine apoi punem si varza tocata si cana cu apa.



Bagam tava la cuptor la foc mic cca 2 ore.



Cand este gata, adaugam mararul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza noua cu ceapa verde la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Potrivit cat inca e sezonul rece, il asociez cu o mancarea "tomnatica". Bun fie ca fel de sine statator,

4 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci de vara

Ghiveci de vara

Rosiile spalate,taiate cubulete mici sau maruntite la blender se pun intr-un castron si se lasa deoparte;

5 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 varza cca 1,5 kg
  • ceapa verde
  • un manunchi zdravan
  • costita afumata cca 300 g
  • piept de porc proaspat cca 400 g
  • amestec rosii cu ardei vreo 2 cani pline ( cana de ceai )
  • 1 cana cu apa
  • 100 ml ulei
  • sare
  • marar tocat

Raporteaza reteta

Retete
de Clementina_Stoicescu
Pariziene cu pere

Pariziene cu pere

Mai intai pregatim maiaua ,intr-un castronel punem drojdia faramitata,cu o lingura de zahar si 2

6 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Ciorba cu aroma si culori tomnatice

Ciorba cu aroma si culori tomnatice

Pentru inceput, punem la fiert fasolea, e bine sa o puneti de seara la inmuiat, fierbe mai repede.

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Supe de carne
Tocana de porc

Tocana de porc

Inainte sa ne apucam de pregatit, ne aducem toate ingredientele la indemana. Spalam si taiem carnea

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gulas de vita Gulas de vita

Punem pulpa de vită, tăiată cubulețe mari, la fiert in oala minune pt 2 ore fără sare. Căt fierbe carnea, intr-o oala punem

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Portofele de ardei kapia cu carne tocata, ciuperci si cascaval Portofele de ardei kapia cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Se maruntesc ciupercile si se pun la calit in putin ulei de masline alaturi de carnea tocata. Se toaca ceapa verde si usturoiul foarte

5 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
conopida prajita