Varza o tocam marunt si apoi o frecam cu sare grunjoasa.
Varza o tocam marunt si apoi o frecam cu sare grunjoasa.
Curatam ceapa o spalam si o taiem marunt.
Asezam tava pe foc punem uleiul si punem la prajit costita si pieptul de porc, apoi adaugam ceapa verde. Lasam sa se caleasca cca 15 min apoi adaugam amestecul de rosii si ardei, amestecam bine apoi punem si varza tocata si cana cu apa.
Bagam tava la cuptor la foc mic cca 2 ore.
Cand este gata, adaugam mararul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii