Varza noua cu marar si afumatura

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Varza noua cu marar si afumatura

Ingrediente

  • 2 verze de 1,5 kg,
  • 3 legaturi ceapa verde,
  • 5 linguri ulei,
  • 3 linguri bulion,
  • 3 legaturi de marar tocat,
  • afumatura,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Varza se taie fideluta si se freaca cu sare.

Ceapa verde se toaca marunt si se caleste in ulei.

Se adauga varza stoarsa bine, o cana cu apa, se pune capac si lasam la foc mic cel putin o ora dupa care adaugam afumatura.

Cand este gata, adaugam bulionul si mararul si putina apa daca nu are zeama deloc.

Mai lasam pe foc ~ 30 minute (sa scada toata zeama).

Condimentam cu sare si piper.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Saramura de miel

Saramura de miel

Spalam carnea si o stergem.

Saramura de miel
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Drojdia se amesteca cu o lingurita de zahar, putin lapte caldut si o lingura de faina.

Pasca cu branza dulce
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise