autor:

Anonim

» » Aperitive

varza umpluta cu carne de vita

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
carne de vita, varza, orez, ceapa, smantana, sare, sos tomat, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in 50 ml de ulei si 50 ml de apa, adaugate treptat . Carnea tocata se amesteca cu ceapa , sare, piper si orez. Cu aceasta compozitie se umplu verzele. Se asaza intr-o tava cu 100 ml de ulei si cca 300 ml de apa apoi se introduce la cuptor. Dupa 30 min se adauga sosul tomat se se continua fierberea 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "varza umpluta cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Painici cu masline.

Painici cu masline.

Se face o maia din drojdie si 2-3 linguri cu apa calda.Intr-un castron se pune faina si se face o

18 voturi    13 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulada aperitiv Kaprice

Rulada aperitiv Kaprice

Se face un blat de tort din ingredientele prezentate la coca: se bat spuma cele sase albusuri, se

29 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu chiftele din pulpe de pui si ceapa caramelizata