Verzisoarele se curata si se spala bine, se pun la oparit pentru 10 minute in apa clocotita cu sare. Costita se taie felii, dupa care bucatele, se pune la calit in uleiul incins, se lasa vreo 10 minute, dupa care se adauga chimenul si verzisoarele si se mai lasa la foc mic, cca 5-10 minute.
Preparatul poate fi consumat ca atare sau ca garnitura la fripturi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii