autor:

costy1969

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Verzisoare de Bruxelles cu costita

Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 decembrie 2009

Ingrediente
1 kilogram de verzisoare de Bruxelles, 100 ml ulei masline, 300 grame costita afumata, 1 lingurita de chimen.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare


Verzisoarele se curata si se spala bine, se pun la oparit pentru 10 minute in apa clocotita cu sare. Costita se taie felii, dupa care bucatele, se pune la calit in uleiul incins, se lasa vreo 10 minute, dupa care se adauga chimenul si verzisoarele si se mai lasa la foc mic, cca 5-10 minute.

Preparatul poate fi consumat ca atare sau ca garnitura la fripturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Verzisoare de Bruxelles cu costita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cina usoara si delicioasa de vara

Cina usoara si delicioasa de vara

Vinetei, dovlecelului, castravetelui si morcovilor li se taie extremitatile (nu e necesar pentru

5 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole facaluita

Fasole facaluita

"Magnifica insotire pentru carnati sau alte prajeli de porc , fasolea facaluita este in sine o bine

20 voturi    10 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kilogram de verzisoare de Bruxelles
  • 100 ml ulei masline
  • 300 grame costita afumata
  • 1 lingurita de chimen.

Raporteaza reteta

Retete
de costy1969
CARTOFI NOI CU DOVLECEI

CARTOFI NOI CU DOVLECEI

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dovleceii se spala,se curata

1 vot    1 comentariu
55 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se

9 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

Ceapa se curata si se taie marunt; Dovleceii se spala,se curata de coaja,se taie cuburi sau felii

15 voturi    4 comentarii
50 min
Supe de legume
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Fasole batuta