Merele se spala bine,dintr-un mar se va obtine suc,iar
celalalt mar se curata si se taie feliute subtiri.
Se toarna vinul in ibric ,se toarna sucul de mar,
apoi se adauga feliutele subtiri de mar si restul ingredientelor si se pune la fiert.
Cand ajunge la temperatura de fierbere se opreste focul,se strecoara si se serveste fierbinte.
Puteti opta si pentru varianta de a nu folosi suc de mar si in acest caz veti folosi un singur mar...Ambele variante sunt delicioase...

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii