autor:

Fara foto

» » Aperitive

Vinete aperitiv

Autor: gabriela patrascu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 05 ianuarie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela patrascu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 05 ianuarie 2008

Ingrediente
vinete, uscat,patrunjel,usturoi,ulei de masline,ulei de floarea soarelui,otet 1 lingura

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Vinetele se taie felii 0,5mm, se pun pe gratar aprox.5 minute pe fiecare parte. Se face un amestec din celelalte ingrediente. Vinetele coapte se pun intr-un vas de sticla in straturi iar peste fiecare strat se pune amestecul din ulei si celelalte ingrediente.Vinetele trebuie sa fie acoperite cu ulei. Se pot folosi la prepararea sandwich-urilor sau se servesc ca aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Vinete cu branza-aperitiv

Vinete cu branza-aperitiv

Curatam vinetele de coaja si le taiem fasii, dupa care le prajim in ulei incins, pana se inmoaie.

6 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive
Aperitiv cu dovlecel si vinete

Aperitiv cu dovlecel si vinete

Cureti ceapa, dovlecelul, vanata si rosia si le tai marunt. calesti ceapa, adaugi rosia, dovlecelul

10 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • vinete, uscat,patrunjel,usturoi,ulei de masline,ulei de floarea soarelui,otet 1 lingura

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Rulada cu ciuperci si verdeata