Se spala vinetele , se taie felii groase de 1 cm grosime, se presara cu sare, se lasa pentru cateva minute deoparte sa se scurga de zeama, apoi se trec prin faina si se prajeste in ulei incins.Dupa ce se rumenesc, se aseaza pe servetele sa se scurga de ulei.In acest timp se da prin razatoare rosiile si telemeaua, apoi se aseaza intr-un vas termorezistent un strat de felii prajite de vinete, unul de rosii, unul de branza pana se termina cu un strat de vinete.Se presara apoi putina telemea rasa si se da la cuptor pentru 15-20 de minute, la foc potrivit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii