autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

vinete cu branza la cuptor

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Ingrediente
4-5 vinete, 250 g telemea de oi, 3 linguri de ulei, 3-4 rosii, 1 lingura faina, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala vinetele , se taie felii groase de 1 cm grosime, se presara cu sare, se lasa pentru cateva minute deoparte sa se scurga de zeama, apoi se trec prin faina si se prajeste in ulei incins.Dupa ce se rumenesc, se aseaza pe servetele sa se scurga de ulei.In acest timp se da prin razatoare rosiile si telemeaua, apoi se aseaza intr-un vas termorezistent un strat de felii prajite de vinete, unul de rosii, unul de branza pana se termina cu un strat de vinete.Se presara apoi putina telemea rasa si se da la cuptor pentru 15-20 de minute, la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "vinete cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de Vinete

Mancare de Vinete

Se curata vinetele partial de coaja si se spala, se pun apoi in apa cu sare pentru 20 minute. Se

2 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui cu bostan de placinta

Pui cu bostan de placinta

Ideea unei astfel de rete mi-a venit atunci cand imi pierdusem orice idee pentru ziua respectiva,am

1 vot    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 4-5 vinete
  • 250 g telemea de oi
  • 3 linguri de ulei
  • 3-4 rosii
  • 1 lingura faina
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu carne de porc Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50 ml de ulei unde se caleste putin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei umpluti cu orez si legume