autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

vinete cu cascaval

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Ingrediente
1 vanata mai mare, 3-4 rosii, 200 g cascaval, ulei si sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

se spala vanata, se taie felii de 1 cm grosime pe care le presari cu putina sare si se aseaza intr-o strecuratoare sa se scurga zeama.Intre timp se spala rosiile, se taie rondele, iar cascavalul se da prin rozatoare.Se unge apoi o tava cu ulei, se aseaza feliile de vanata, iar peste fiecare felie se pune si cate o felie de rosie, apoi se presara cascavalul ras si se da totul la cuptor pentru 15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "vinete cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rulouri de sunca cu vinete si cascaval

Rulouri de sunca cu vinete si cascaval

Pregatirea este foarte simpla. Vinetele coapte (eu am mai avut in congelator), se toaca si se potrivesc

23 voturi    9 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Placinta cu vinete, rosii si cascaval

Placinta cu vinete, rosii si cascaval

Amesteci faina cu untul sau margarina, putina apa, sare si lasi aluatul la frigider cel putin 1 ora.

2 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 1 vanata mai mare
  • 3-4 rosii
  • 200 g cascaval
  • ulei si sare

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Pui de Voinesti