autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Vinete cu fructe de mare a la Cristi Roman

Autor: Catalina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Catalina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 septembrie 2010

Ingrediente
vinete mici cam 1 kg sau vinete normale, taiate cuburi, 1 ardei gras rosu + 1 galben, creveti aproximativ 500 de grame, o legatura de patrunjel proaspat taiat mare, 3 catei usturoi taiati marunt, o rosie fara pielita tocata marunt, sare,, 2 linguri ulei

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Se taie vinetele cuburi, ardei rondele, usturoiul se toaca marunt. Intr-o oala cu fundul gros se pune la incins uleiul. Se adauga vinetele si ardeii si se lasa sa se inmoaie doar putin. Se pune sare piper dupa gust si se adauga crevetii si se mai lasa 5 minute la foc mediu spre mare. Dupa aceea se pune rosia tocata marunt. Dupa 3 minute putem adauga patrunjelul si usturoiul. Se mai lasa pe foc inca 5 minute si e gata. Putem servi cald, dar si rece de preferinta pe o felie de bagheta proaspata cu un pahar de vin alb
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu fructe de mare a la Cristi Roman" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tochitura Cirio

Tochitura Cirio

Se ia ceapa, se curata, se taie fideluta si se caleste. Usturoiul se taie marunt si se pune peste

106 voturi    7 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi si ceapa rosie la cuptor cu otet balsamic

Cartofi si ceapa rosie la cuptor cu otet balsamic

Cartofii curatati se taie in 4 si se pun la fiert, in apa deja fierbinte, timp de 5-8 minute, dupa

6 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2010

    O bunatate !*****

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • vinete mici cam 1 kg sau vinete normale
  • taiate cuburi
  • 1 ardei gras rosu + 1 galben
  • creveti aproximativ 500 de grame
  • o legatura de patrunjel proaspat taiat mare
  • 3 catei usturoi taiati marunt
  • o rosie fara pielita tocata marunt
  • sare,
  • 2 linguri ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Catalina
Clatite cu urda si marar

Clatite cu urda si marar

Din oua, faina, un praf de sare apa si lapte se face aluatul de clatite clasic. Eu intai bat ouale

3 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Salata orientala de vara

Salata orientala de vara

Se spala cartofii si se fieb in coaja. Se lasa la racit si se taie in cubulete. Ceapa se taie julien,se

23 voturi    5 comentarii
30 min
Salate reci
Conopida a la Jamie

Conopida a la Jamie

Conopida se fierbe in apa cu sare intreaga. In uleiul incins se arunca ceapa rosie sa se inmoaie

3 voturi    10 comentarii
1h
Retete vegetariene
Lia Maria

Lia Maria (Chef de cuisine)

O bunatate !*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Se coc ardeii pe o plita, se curata de coaja, se scot samburii si cotorul in asa fel incat sa ne ramana cat mai intreg ardeiul. Cotorul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Sarmale in dovleac Sarmale in dovleac

La dovleac aveti ceva de muncit si va trebuie ceva muschi, avand in vedere ca dovleacul este destul de greu...asa ca am cerut ajutorul

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Mâncare de mazăre verde