autor:

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Vinete cu fructe de mare a la Cristi Roman

Autor: Catalina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Catalina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 septembrie 2010

Ingrediente
vinete mici cam 1 kg sau vinete normale, taiate cuburi, 1 ardei gras rosu + 1 galben, creveti aproximativ 500 de grame, o legatura de patrunjel proaspat taiat mare, 3 catei usturoi taiati marunt, o rosie fara pielita tocata marunt, sare,piper, 2 linguri ulei

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Se taie vinetele cuburi, ardei rondele, usturoiul se toaca marunt. Intr-o oala cu fundul gros se pune la incins uleiul. Se adauga vinetele si ardeii si se lasa sa se inmoaie doar putin. Se pune sare piper dupa gust si se adauga crevetii si se mai lasa 5 minute la foc mediu spre mare. Dupa aceea se pune rosia tocata marunt. Dupa 3 minute putem adauga patrunjelul si usturoiul. Se mai lasa pe foc inca 5 minute si e gata. Putem servi cald, dar si rece de preferinta pe o felie de bagheta proaspata cu un pahar de vin alb
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu fructe de mare a la Cristi Roman" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofiori mici in sos de branza

Cartofiori mici in sos de branza

Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte. Se

8 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu legumele toamnei

Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2010

    O bunatate !*****

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • vinete mici cam 1 kg sau vinete normale
  • taiate cuburi
  • 1 ardei gras rosu + 1 galben
  • creveti aproximativ 500 de grame
  • o legatura de patrunjel proaspat taiat mare
  • 3 catei usturoi taiati marunt
  • o rosie fara pielita tocata marunt
  • sare,piper
  • 2 linguri ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Catalina
Clatite cu urda si marar

Clatite cu urda si marar

Din oua, faina, un praf de sare apa si lapte se face aluatul de clatite clasic. Eu intai bat ouale

3 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Salata orientala de vara

Salata orientala de vara

Se spala cartofii si se fieb in coaja. Se lasa la racit si se taie in cubulete. Ceapa se taie julien,se

24 voturi    5 comentarii
30 min
Salate reci
Conopida a la Jamie

Conopida a la Jamie

Conopida se fierbe in apa cu sare intreaga. In uleiul incins se arunca ceapa rosie sa se inmoaie

3 voturi    10 comentarii
1h
Retete vegetariene
Lia Maria

Lia Maria (Chef de cuisine)

O bunatate !*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb. Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Fasole verde cu pui