CURATAM VINETELE DE COAJA SI LE TAIEM IN IN FELIUTE LUNGI SI SUBTIRI(CCA 1 CM DE GROASE) DUPA CARE LE PUNEM IN APA CU SARE JUMATATE DE ORA ,LE SCOATEM SI LE SVANTAM.INCALZIM ULEIUL INTR-O CRATITA,TRECEM VINETELE PRIN FAINA SI OU(CA PE SNITELE)LE PRAJIM SI LE ASEZAM PE SERVETELE DE HARTIE CA SA ABSOARBA ULEIUL.ASEZAM VINETELE INTR-O FORMA DE STICLA(CA SI CUM AM FACE UN BLAT)ACOPERIM CU SOSUL DE ROSII DUPA CARE PUNEM BRANZA RASA SAU SFARAMITATA.INTRODUCEM FORMA IN CUPTORUL INCALZIT LA 180 GRADE APROXIMATIV 30 MIN.(PINA SE RUMNESTE BRANZA). SUNT UN DELICIU!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii