Se curata vinetele si se taie in bucatele pe care le dai prin faina si se prajesc in ulei.Cand sunt gata , se scot pe niste servetele ca sa se scurga de ulei. Se curata rosiile si usturoiul, apoi se taie rosiile in sferturi si se toaca usturoiul, se prajesc intr-o tigaie cu ulei, pana se inmoaie bine, se potriveste la gust cu sare si piper si se dau deoparte.Se aseaza vinetele intr-un vas ena , se toarna pestre ele sosul de rosii si presari patrunjelul tocat marunt. Se da mancarea la cuptor incins si se lasa cam 5-10 minute, se serveste calduta.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii