Se curata vinetele si se taie in bucatele pe care le dai prin faina si se prajesc in ulei.Cand sunt gata , se scot pe niste servetele ca sa se scurga de ulei. Se curata rosiile si usturoiul, apoi se taie rosiile in sferturi si se toaca usturoiul, se prajesc intr-o tigaie cu ulei, pana se inmoaie bine, se potriveste la gust cu sare si piper si se dau deoparte.Se aseaza vinetele intr-un vas ena , se toarna pestre ele sosul de rosii si presari patrunjelul tocat marunt. Se da mancarea la cuptor incins si se lasa cam 5-10 minute, se serveste calduta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii