sunt foarte bune pentru aperitiv rece
1 portie
4 felii de vinete groase de un cm,se vor praji in ulei,apoi se scot pe servetel,se lasa sa se raceasca apoi se incepe montajul:
se aseaza feliile de vinete in forma dorita peste care se adauga cate o lingura de sos napolitan pe fiecare,apoi se va pune branza feta faramata,patrunjel tocat marunt apoi un pic de boia dulce dupa care se va turna un pic de ulei de masline pe fiecare.
Va urez pofta buna!
Si va recomand sa incercati,este ceva deosebit!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii