Vinete cu usturoi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 vinete (sa fie mai fragede fara prea multe seminte)
  • ulei de masline
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie vinetele rondele de 0.5-1 cm si se calesc usor pe ambele intr-o tigaie cu putin ulei de masline.Se scot intr-o tava si se condimenteaza cu sare si piper .Separat se curata si se zdrobeste usturoiul(se scoate si mijlocul verde nu da indigestie dupa consumare) intr-un mojar de lemn(nu se oxideaza) si se adauga ulei de masline.Se aseaza intr-o cutie de plastic un strat de vinetepeste care se pune ulei cu usturoi si se continua tot asa.Se pune capac si se pastreaza la rece.Se consuma a doua zi .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise