Se taie vinetele rondele de 0.5-1 cm si se calesc usor pe ambele intr-o tigaie cu putin ulei de masline.Se scot intr-o tava si se condimenteaza cu sare si piper .Separat se curata si se zdrobeste usturoiul(se scoate si mijlocul verde nu da indigestie dupa consumare) intr-un mojar de lemn(nu se oxideaza) si se adauga ulei de masline.Se aseaza intr-o cutie de plastic un strat de vinetepeste care se pune ulei cu usturoi si se continua tot asa.Se pune capac si se pastreaza la rece.Se consuma a doua zi .
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii