Vinetele le speli bine si le tai pe lungime, pana la cotor, dar in asa fel incat sa nu se desprinda feliiile.
Atunci cand ai la dispozitie o gradina ca a parintilor mei, mancarurile cu legume devin preferatele familiei.
Mi s-a facut dor de vinetele mamei si, desi nu are ...inca!...in gradina, nu mi-a fost greu sa le pregatesc.
Vinetele le speli bine si le tai pe lungime, pana la cotor, dar in asa fel incat sa nu se desprinda feliiile.
Condimentezi vinetele cu sare si piper.
Intre feliile de vanata, asezi felii subtiri de bacon, cascaval si usturoi.
Asezi vinetele intr-un vas termorezistent pe care l-ai uns cu ulei. Acoperi cu hartie pentru copt si dai la cuptor pentru 45 de minute.
Indepartezi hartia si adaugi deasupra vinetelor rosii tocate marunt, boabe de porumb si cascaval ras. Mai lasi la foc mic, inca 15 minute.
Servesti cu dragoste imediat, alaturi de familie.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii