Vinata se taie felii nu prea groase dar nici prea subtiri, se aseaza intr-un castron si se sareaza cu sarea grunjoasa, se lasa la inmuiat cam 15 minute.
Usturoiul se preseaza /stoarce, patrunjelul se taie marunt marunt.
Usturoiul si patrunjelul se aseaza intr-un castron si se amesteca cu ulei de masline pana devine omogena compozitia.
Dupa cele 15 minute se iau feliile de vanata si se frig pe gratar ( de preferat gratar cu carbuni), cand se usuca, dar nu se ard se aseaza in castronul cu compozitia omogena ( ulei+usturoi+patrunjel). GATA va urez pofta buna ..
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii