Vinete in stil italian

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Vinete in stil italian

Ingrediente

  • 2 Vinete (250 g)
  • 2 cepe rosii
  • 3 catei de usturoi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 100 g sunca
  • 4 ardei capia
  • 50 g ketchup
  • frunze de busuioc, oregano, patrunjel
  • 3 linguri smantana
  • sare
  • 1 lingura amidon
  • 200 g baranza Mozarella

Mod de preparare

Vinetele spalate se taie pe lungime, se cresteaza usor dupa care se fierb 5 min. in apa cu sare.Se usuca in prosop de hartie.

Ceapa si usturoiul se calesc usor, se adauga sunca taiata cubulete, ardeii capia taiati marunt (copti ,curatati de coaja si seminte),ketchupul, smantana, sarea si frunzele tocate. Acest amestec se leaga cu o lingura de amidon.

Intr-o tava unsa bine cu ulei de masline se aseaza vinetele, peste el amestecul pregatit si felii de mozarella.

se da cuptor 5 min.(temperatura medie)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida
Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor