Vinetele spalate se taie pe lungime, se cresteaza usor dupa care se fierb 5 min. in apa cu sare.Se usuca in prosop de hartie.
Ceapa si usturoiul se calesc usor, se adauga sunca taiata cubulete, ardeii capia taiati marunt (copti ,curatati de coaja si seminte),ketchupul, smantana, sarea si frunzele tocate. Acest amestec se leaga cu o lingura de amidon.
Intr-o tava unsa bine cu ulei de masline se aseaza vinetele, peste el amestecul pregatit si felii de mozarella.
se da cuptor 5 min.(temperatura medie)
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii