autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

vinete pane umplute cu branza

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Ingrediente
2 vinete, 200 g branza topita, 2-3 oua, 150 g pesmet, 50 ml ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se spala vinetele, se taie felii de 1 cm grosime, se presara cu sare si se lasa la scurs. Se lasa circa o ora, dupa care le clatesti in mai multe ape reci si le usuci bine cu un servet. Asezi apoi o felie de branza topita intre doua felii de vinete, le treci mai intai prin ou batut, apoi prin pesmet si le prajesti in ulei incins 3-4 minute pe fiecare parte. Se servesc calde sau reci, cu salata verde, cu rosii sau alte cruditati, dupa preferinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "vinete pane umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui Puttanesca

Pui Puttanesca

Condimentam carnea cu sare si piper. O prajim in tigaia cu ulei incins pana cand este facuta aproape

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chiftele de dovlecel la Doubletta

Chiftele de dovlecel la Doubletta

Se rade barnza si dovlecelul,se scurge de zeama dovlecelul, se amesteca impreuna cu branza rasa si

3 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    Imi place !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 2 vinete
  • 200 g branza topita
  • 2-3 oua
  • 150 g pesmet
  • 50 ml ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Spanac