vinete pane umplute cu branza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 vinete
  • 200 g branza topita
  • 2-3 oua
  • 150 g pesmet
  • 50 ml ulei
  • sare

Mod de preparare

Se spala vinetele, se taie felii de 1 cm grosime, se presara cu sare si se lasa la scurs. Se lasa circa o ora, dupa care le clatesti in mai multe ape reci si le usuci bine cu un servet. Asezi apoi o felie de branza topita intre doua felii de vinete, le treci mai intai prin ou batut, apoi prin pesmet si le prajesti in ulei incins 3-4 minute pe fiecare parte. Se servesc calde sau reci, cu salata verde, cu rosii sau alte cruditati, dupa preferinte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor