Se spala vinetele, se taie felii de 1 cm grosime, se presara cu sare si se lasa la scurs. Se lasa circa o ora, dupa care le clatesti in mai multe ape reci si le usuci bine cu un servet. Asezi apoi o felie de branza topita intre doua felii de vinete, le treci mai intai prin ou batut, apoi prin pesmet si le prajesti in ulei incins 3-4 minute pe fiecare parte. Se servesc calde sau reci, cu salata verde, cu rosii sau alte cruditati, dupa preferinte.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii