autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

vinete pane umplute cu branza

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Ingrediente
2 vinete, 200 g branza topita, 2-3 oua, 150 g pesmet, 50 ml ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se spala vinetele, se taie felii de 1 cm grosime, se presara cu sare si se lasa la scurs. Se lasa circa o ora, dupa care le clatesti in mai multe ape reci si le usuci bine cu un servet. Asezi apoi o felie de branza topita intre doua felii de vinete, le treci mai intai prin ou batut, apoi prin pesmet si le prajesti in ulei incins 3-4 minute pe fiecare parte. Se servesc calde sau reci, cu salata verde, cu rosii sau alte cruditati, dupa preferinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "vinete pane umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ciuperci pleurotus

Tocanita de ciuperci pleurotus

Se spala bine ciupercile si se lasa sa stea putin in apa rece. Intr-o cratita caliti in ulei ceapa

32 voturi    13 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Musaca de cartofi

Musaca de cartofi

Curatam cartofii de coaja si-i punem la fiert, in apa cu sare. Intr-o tigaie, punem carnea tocata

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei

Panini Maker Large

- 38 %
399.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    Imi place !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 2 vinete
  • 200 g branza topita
  • 2-3 oua
  • 150 g pesmet
  • 50 ml ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cum se fierbe porumbul Intr-o oala mare de 6-8 litri, punem porumbul curatat de panusi si fierbem cateva ore(cam 3 ore). Se copleteaza

11 voturi    6 comentarii
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorbă de miel reţetă ardelenească Ciorbă de miel reţetă ardelenească

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

3 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Chiftelute cu dovlecei si soia