Vinetele le taiem in rondele de cca 1/2 centimetru le spalam si le punem intr-un castron cu apa si sare timp de 1 ora.Apoi le scoatem si le scurgem de apa bine,bine pe un servet de bucatarie.punem uleiul la incalzit.Laptele sau apa minerala il punem intr-un castronas si adaugam vinetele.dupa care le scoatem si le trecem prin faina si apoi le prajim in uleiul incins 2 - 3 minute pe fiecare parte.Scoatem pe o farfurie cu un servet pentru a se scurge de ulei si le punem sare dupa gust.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii