Vinetele si ardeii se coc pe o bucata de tabla groasa, afara in curte, preferabil...
Dupa ce s-au copt se pun intr-un vas mare , se presara sare pe ei si se acopera cu un prosop, lasandu-i sa se raceasca.
Apoi se curata de pielite avand grija sa nu se ajunga apa la ei.
Dupa ce s-au curatat se dau prin masina de tocat carnea sau se toaca marunt cu un cutit specialde sticla sau de lemn.
Se pun in pungi de plastic cam de marimea unei portii.
Eu pun in fiecare punga cu vinete si 2-3 ardei grasi tocati, ii dau o aroma deosebita salatei de vinete.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii