autor:

Laura

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Vinete umplute

Autor: Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
6 vinete, gr carne tocata,ulei,1 ou,sare,piper. Sos: ulei,1 ceapa, lingura faina,1 lingura bulion.

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se taie cozile la vinete,se oparesc 5 min.Se scot,se lasa la racit,se scurg,se taie in doua,se scobesc.Carnea se amesteca cu miezul de la vinete si celelalte ingrediente.Se umplu vinetele.Se face sosul,fiert.Se toarna peste vinetele din cratita si se fierb la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete umplute - reteta din Muntenia

Vinete umplute - reteta din Muntenia

Se taie vinetele in doua pe lungime si se pun in apa cu sare pentru 30 de minute. Se scot din apa,

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete umplute, iaurt cu menta.

Vinete umplute, iaurt cu menta.

Se taie vinetele in jumatati, se scoate miezul de vinete cu o lingura, se pun jumatatile de vinete

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 6 vinete, gr carne tocata,ulei,1 ou,sare,piper. Sos: ulei,1 ceapa, lingura faina,1 lingura bulion.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui Puttanesca Pui Puttanesca

Condimentam carnea cu sare si piper. O prajim in tigaia cu ulei incins pana cand este facuta aproape de tot. Scoatem carnea si o pastram

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Cartofi Dauphinoise cu piept de pui si hribi