autor:

Laura

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Vinete umplute

Autor: Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
6 vinete, gr carne tocata,ulei,1 ou,sare,piper. Sos: ulei,1 ceapa, lingura faina,1 lingura bulion.

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se taie cozile la vinete,se oparesc 5 min.Se scot,se lasa la racit,se scurg,se taie in doua,se scobesc.Carnea se amesteca cu miezul de la vinete si celelalte ingrediente.Se umplu vinetele.Se face sosul,fiert.Se toarna peste vinetele din cratita si se fierb la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete umplute - reteta din Muntenia

Vinete umplute - reteta din Muntenia

Se taie vinetele in doua pe lungime si se pun in apa cu sare pentru 30 de minute. Se scot din apa,

10 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete Umplute cu Branza de vaci

Vinete Umplute cu Branza de vaci

Vinetele se scobesc de miez si se curata de bucati de coaja, morcovii se fierb pentru a fi moi, se

22 voturi    1 comentariu
45 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 6 vinete, gr carne tocata,ulei,1 ou,sare,piper. Sos: ulei,1 ceapa, lingura faina,1 lingura bulion.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Piept de curcan cu vin alb, mirodenii si portocala Piept de curcan cu vin alb, mirodenii si portocala

Se taie pieptul în două, se unge cu ulei, se freacă cu sare, dar şi mirodenii pentru o crustă frumoasă. Eu mi-am făcut propriul

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa de vitel Supa de vitel

Se portioneaza carnea si se pune la fiert cu apa cat cuprinde; se dau doua, trei clocote, dupa care se clateste carnea si se pune cu

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Sufleu de conopida cu piept de pui