autor:

Laura

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Vinete umplute

Autor: Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
6 vinete, gr carne tocata,ulei,1 ou,sare,piper. Sos: ulei,1 ceapa, lingura faina,1 lingura bulion.

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se taie cozile la vinete,se oparesc 5 min.Se scot,se lasa la racit,se scurg,se taie in doua,se scobesc.Carnea se amesteca cu miezul de la vinete si celelalte ingrediente.Se umplu vinetele.Se face sosul,fiert.Se toarna peste vinetele din cratita si se fierb la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete umplute cu orez

Vinete umplute cu orez

Se incalzeste cuptorul la 200 gr. Se pune orezul la fiert timp de aproximativ 15 minute. Cand este

7 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene
Rosii umplute cu vinete albe cu maioneza

Rosii umplute cu vinete albe cu maioneza

Pt a umple rosiile am folosit vinete cu coaja alba coapte, preparate cu maioneza. Rosiile

9 voturi    6 comentarii
10 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 6 vinete, gr carne tocata,ulei,1 ou,sare,piper. Sos: ulei,1 ceapa, lingura faina,1 lingura bulion.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi

Carnea o spalam bine si o taiem bucatele potrivite, eliminand toate fibrele si grasimea in exces. In tigaia in care vom gati incalzim

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda

Intr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline, vinul, zeama de lamaie, boiaua, sarea si piperul. Le amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Ciuperci cu legume si cascaval