Ingrediente
ptr 4 persoane, , 4vinete potrivite cit mai moi fara samburi, 150gr branza galbena rasa, 150 gr branza sarata -telemea sau bulgareasca, 150 gr cas, 300 gr branza 9% de uns, sare,piper, putina nucsoara, zaatar, ulei de masline
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 15 min
7 voturi
Mod de preparare
Pregatim umplutura-dam pe razatoare toate branzeturile tari,amestecam cu branza moale dam la gust cu piper si sare dupa gust-adaugam mirodeniile si carnea vinetelor dupa ce s-au racit.
Cu aceasta umplutura umplem vinetele din care am scos carnea vinetelor si reintoarcem la cuptor ptr inca 20 de minute sau pina cand umplutura este usor aurita.
Aceste barci de vinete umplute cu branza sint foarte gustoase si merg bine cu o salata de legume.Cui ii place poate adauga in umplutura putin usturoi zdrobit.
Pofta buna!