autor:

kok miori

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Vinete umplute

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 02 septembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 02 septembrie 2011

Ingrediente
ptr 4 persoane, , 4vinete potrivite cit mai moi fara samburi, 150gr branza galbena rasa, 150 gr branza sarata -telemea sau bulgareasca, 150 gr cas, 300 gr branza 9% de uns, sare,, putina nucsoara, zaatar, ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

7 voturi

Mod de preparare

Vinetele le spalam si le taiem in doua pe lungime crestam usor carnea vinetei si le ungem cu putin ulei de masline.Le punem pe o tava cu pergament si le dam la cuptor incalzit dinainte la 180 de grade ptr 30 de minute pina ce carnea vinetelor este moale si se poate lua usor cu lingura.
Pregatim umplutura-dam pe razatoare toate branzeturile tari,amestecam cu branza moale dam la gust cu piper si sare dupa gust-adaugam mirodeniile si carnea vinetelor dupa ce s-au racit.
Cu aceasta umplutura umplem vinetele din care am scos carnea vinetelor si reintoarcem la cuptor ptr inca 20 de minute sau pina cand umplutura este usor aurita.
Aceste barci de vinete umplute cu branza sint foarte gustoase si merg bine cu o salata de legume.Cui ii place poate adauga in umplutura putin usturoi zdrobit.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de dovlecei umpluti si vinete umplute de post

Supa de dovlecei umpluti si vinete umplute de post

Se scoate miezul dovleceilor si vinetelor cu un cutit special, pastrand cateva rulouri de la dovlecei

16 voturi    18 comentarii
2h
Retete de post
Vinete umplute cu arome mediteraneene

Vinete umplute cu arome mediteraneene

Se spala bine vinetele si se taie in doua, pe lungime, se scobeste pana se fac niste corabioare.

40 voturi    15 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 04 octombrie 2011

    Am pregatit inca o data vinetele si deasta data am pus branza de vaci in loc de branza de uns 5% am pus si felii de rosii deasupra umpluturii si inca putina branza galbena deasupra si a iesit minunat. Sau delectat cu totii. Merita incercata.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

7 voturi

Ingrediente

  • ptr 4 persoane
  • 4vinete potrivite cit mai moi fara samburi
  • 150gr branza galbena rasa
  • 150 gr branza sarata -telemea sau bulgareasca
  • 150 gr cas
  • 300 gr branza 9% de uns
  • sare,
  • putina nucsoara
  • zaatar
  • ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

11 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
kok miori

kok miori (Chef de cuisine)

Am pregatit inca o data vinetele si deasta data am pus branza de vaci in loc de branza de uns 5% am pus si felii de rosii deasupra umpluturii si inca putina branza galbena deasupra si a iesit minunat. Sau delectat cu totii. Merita incercata.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de vinete cu mozzarella