autor:

Fara foto

» » Aperitive

Vinete umplute cu branza si jamon serrano

Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 12 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 12 decembrie 2008

Ingrediente
2-3 vinete, 200 gr jamon serrano,, 5-6 bucati de branza topita ptr sandwich, 3 oua, faina de grau, ulei de masline, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se spala bine vinetele si se vor taia in rondele, nu foarte groase. Se pune intre doua rondele de vinete, jamon si branza topita.

Se bat bine oulale si se adauga sare si piper. Se trec prin faina, rondelele rezultate, cu multa grija, si prin oua. Se va repeta de doua ori tehnica, ultima data trecand prin faina.

Se incinge o buna cantitate de uleiul de masline si se prajesc la foc lent. Se servesc reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu branza si jamon serrano" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute cu susan

Chiftelute cu susan

Se trece prin masina de tocat carnea si odata cu ea ceapa si usturoiul. Se adauga apoi ouale si

12 voturi    19 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Ravioli de casa

Ravioli de casa

Incep prin a toca ceapa, pe care o pun la calit pana devine sticloasa, adaug boia si carnea tocata

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 2-3 vinete
  • 200 gr jamon serrano,
  • 5-6 bucati de branza topita ptr sandwich
  • 3 oua
  • faina de grau
  • ulei de masline
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Carnaciori in foietaj