autor:

sweettreasures

» » , , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Vinete umplute cu legume

Autor: sweettreasures (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sweettreasures (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Ingrediente
Pentru 2 persoane:, -2 vinete potrivite, -putina sare, -2 cepe albe, -8 ciuperci, -1 ardei rosu, -2 linguri pasta de gogosari, -1 legatura patrunjel, -2 rosii, -putin ulei pt calit legumele, -150 g cascaval

Dificultate: Medie Timp: 35 min

7 voturi

Mod de preparare

Se taie vinetele in doua,de-a lungul lor si se golesc de miez.Se presara putina sare peste ele.Miezul de la vinete taiat maruntel,impreuna cu cele 2 cepe taiate marunt,cele 8 ciuperci taiate marunt,ardeiul rosu taiat solzi se pun la calit.Se adauga 2 linguri de pasta de gogosari.Inainte de a se lua de pe foc se pune patrunjelul taiat.
Intr-o tava,de preferinta de yena,se unge cu putin unt,se pun vinetele si se aseaza compozitia in interiorul vinetelor.Se dau la cuptor pana se gatesc vinetele(in functie de cuptorul fiecaruia).Cu 5 minute inainte de a le scoate din cuptor,se razaleste cascavalul si se pune peste vinete.Se spala cele 2 rosii,se taie felii rotunde si se pun peste cascaval.Tava se pune inapoi in cuptor.Cand cascavalul s-a topit se scoate tava din cuptor.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu

Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu

Vanata se spala, se sterge si apoi se indeparteaza capetele si se taie in 4 bucati groase de 3-4

0 voturi    0 comentarii
45 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine):

    Am testat reteta, este intr-adevar minunata. Am folosit un galbenus si cate o lingurita de smantana, mai mult pentru aspect, pentru contrastul de culori. Felicitari, Karina. Bun, bun, bun. Delicios.

  • COSTINELA  M.

    COSTINELA M. (Chef de cuisine):

    Cu putin busuioc si oregano in plus este gustoasa usoara si de preparat sipentru organism. O sa mai fac fara cascaval de post.

  • 3 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 august 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

    Foarte bun!

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

    Am citit ceva asemanator pe alt blog. Reteta este minunata!

Dificultate

Medie

Timp

35 min

7 voturi

Ingrediente

  • Pentru 2 persoane:
  • -2 vinete potrivite
  • -putina sare
  • -2 cepe albe
  • -8 ciuperci
  • -1 ardei rosu
  • -2 linguri pasta de gogosari
  • -1 legatura patrunjel
  • -2 rosii
  • -putin ulei pt calit legumele
  • -150 g cascaval

Raporteaza reteta

Retete
de sweettreasures
Piept de pui cu sos de rosii si masline

Piept de pui cu sos de rosii si masline

Se curata catei de usturoi si firul de ceapa verde,se spala si se taie marunt.Se pun la calit cu

5 voturi    11 comentarii
30 min
Aperitive
Salata taraneasca

Salata taraneasca

Se spala rosiile,ardeiul,ceapa.Se curata castravetele,si oul fiert tare, de coaja.Se taie totul cubulete(rosii,castravete,ceapa,parizer,oul

8 voturi    2 comentarii
20 min
Salate reci
Tagliatelle cu pui si ciuperci

Tagliatelle cu pui si ciuperci

Se curata ceapa si se taie marunt.Se pune la calit intr-o tigaie cu putin ulei,cand devine translucida

2 voturi    4 comentarii
30 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Rondele de vinete la cuptor Rondele de vinete la cuptor

Se alege o vanata mare si se taie tot cu coaja in discuri rotunde aproximativ de 1.5 cm grosime. Luam un cutit, in fiecare bucata de

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mancarica de gogosari putin picanta-reteta de post Mancarica de gogosari putin picanta-reteta de post

Se coc gogosarii intr-un ceaun de tuci in ulei, se pun intr-un vas cu capac si se presoara cu sare, asa se vor curata usor de pielite.

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu Ricotta si Rosii Cherry