Se taie vinetele in doua,de-a lungul lor si se golesc de miez.Se presara putina sare peste ele.Miezul de la vinete taiat maruntel,impreuna cu cele 2 cepe taiate marunt,cele 8 ciuperci taiate marunt,ardeiul rosu taiat solzi se pun la calit.Se adauga 2 linguri de pasta de gogosari.Inainte de a se lua de pe foc se pune patrunjelul taiat.
Intr-o tava,de preferinta de yena,se unge cu putin unt,se pun vinetele si se aseaza compozitia in interiorul vinetelor.Se dau la cuptor pana se gatesc vinetele(in functie de cuptorul fiecaruia).Cu 5 minute inainte de a le scoate din cuptor,se razaleste cascavalul si se pune peste vinete.Se spala cele 2 rosii,se taie felii rotunde si se pun peste cascaval.Tava se pune inapoi in cuptor.Cand cascavalul s-a topit se scoate tava din cuptor.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii