autor:

sweettreasures

» » , , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Vinete umplute cu legume

Autor: sweettreasures (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sweettreasures (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Ingrediente
Pentru 2 persoane:, -2 vinete potrivite, -putina sare, -2 cepe albe, -8 ciuperci, -1 ardei rosu, -2 linguri pasta de gogosari, -1 legatura patrunjel, -2 rosii, -putin ulei pt calit legumele, -150 g cascaval

Dificultate: Medie Timp: 35 min

7 voturi

Mod de preparare

Se taie vinetele in doua,de-a lungul lor si se golesc de miez.Se presara putina sare peste ele.Miezul de la vinete taiat maruntel,impreuna cu cele 2 cepe taiate marunt,cele 8 ciuperci taiate marunt,ardeiul rosu taiat solzi se pun la calit.Se adauga 2 linguri de pasta de gogosari.Inainte de a se lua de pe foc se pune patrunjelul taiat.
Intr-o tava,de preferinta de yena,se unge cu putin unt,se pun vinetele si se aseaza compozitia in interiorul vinetelor.Se dau la cuptor pana se gatesc vinetele(in functie de cuptorul fiecaruia).Cu 5 minute inainte de a le scoate din cuptor,se razaleste cascavalul si se pune peste vinete.Se spala cele 2 rosii,se taie felii rotunde si se pun peste cascaval.Tava se pune inapoi in cuptor.Cand cascavalul s-a topit se scoate tava din cuptor.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Orez cu cardamon

Orez cu cardamon

1. Se spala bine orezul, se pune intr-un castron, se acopera cu apa rece si se lasa la inmuiat 30

3 voturi    2 comentarii
50 min
Retete vegetariene
Mâncare de post cu ciuperci şi dovleac

Mâncare de post cu ciuperci şi dovleac

Ciupercile se curăţă, se păstrează picioruşele care se toacă . Se călesc picioruşele cu

5 voturi    3 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine):

    Am testat reteta, este intr-adevar minunata. Am folosit un galbenus si cate o lingurita de smantana, mai mult pentru aspect, pentru contrastul de culori. Felicitari, Karina. Bun, bun, bun. Delicios.

  • COSTINELA  M.

    COSTINELA M. (Chef de cuisine):

    Cu putin busuioc si oregano in plus este gustoasa usoara si de preparat sipentru organism. O sa mai fac fara cascaval de post.

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 august 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

    Foarte bun!

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

    Am citit ceva asemanator pe alt blog. Reteta este minunata!

Dificultate

Medie

Timp

35 min

7 voturi

Ingrediente

  • Pentru 2 persoane:
  • -2 vinete potrivite
  • -putina sare
  • -2 cepe albe
  • -8 ciuperci
  • -1 ardei rosu
  • -2 linguri pasta de gogosari
  • -1 legatura patrunjel
  • -2 rosii
  • -putin ulei pt calit legumele
  • -150 g cascaval

Raporteaza reteta

Retete
de sweettreasures
Piept de pui cu sos de rosii si masline

Piept de pui cu sos de rosii si masline

Se curata catei de usturoi si firul de ceapa verde,se spala si se taie marunt.Se pun la calit cu

5 voturi    11 comentarii
30 min
Aperitive
Salata taraneasca

Salata taraneasca

Se spala rosiile,ardeiul,ceapa.Se curata castravetele,si oul fiert tare, de coaja.Se taie totul cubulete(rosii,castravete,ceapa,parizer,oul

8 voturi    2 comentarii
20 min
Salate reci
Tagliatelle cu pui si ciuperci

Tagliatelle cu pui si ciuperci

Se curata ceapa si se taie marunt.Se pune la calit intr-o tigaie cu putin ulei,cand devine translucida

2 voturi    4 comentarii
30 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte

25 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se pun doua oale cu apa la fiert. Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul,

11 voturi    7 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu ciuperci si smantana