Ingrediente
Pentru 2 persoane:, -2 vinete potrivite, -putina sare, -2 cepe albe, -8 ciuperci, -1 ardei rosu, -2 linguri pasta de gogosari, -1 legatura patrunjel, -2 rosii, -putin ulei pt calit legumele, -150 g cascaval
Dificultate: Medie | Timp: 35 min
7 voturi
Mod de preparare
Intr-o tava,de preferinta de yena,se unge cu putin unt,se pun vinetele si se aseaza compozitia in interiorul vinetelor.Se dau la cuptor pana se gatesc vinetele(in functie de cuptorul fiecaruia).Cu 5 minute inainte de a le scoate din cuptor,se razaleste cascavalul si se pune peste vinete.Se spala cele 2 rosii,se taie felii rotunde si se pun peste cascaval.Tava se pune inapoi in cuptor.Cand cascavalul s-a topit se scoate tava din cuptor.Pofta buna!