autor:

licu pop

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Vinete umplute cu branza si verdeata

Autor: licu pop (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: licu pop (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 martie 2010

Ingrediente
1 vanata mare, 150 gr brinza de oaie (cas), 100 gr telemea de vaca, 60 70 gr de branza topita, o legatura de patrunjel, o legatura de ceapa verde(cozi), o legatura de usturoi verde(cozi), un buchet de marar, 2 oua, faina 200gr, ulei pt prajit, sare piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

6 voturi

Mod de preparare

Aceasta reteta e o reteta de vara,creata de verdeata plina de roua a gradinilor si combinata cu roada oilor care pasuneaza culmile muntilor.
Vinetele se cojesc si se taie rondele se sareaza se lasa la stors.
Umplutura:branza de oaie,telemeaua se framinta bine intr-un bol se adauga verdeata taiata marunt,branza topita se pune pana leaga si iese o pasta groasa si omogena.
Pe fiecare rondea de vanata se pune o portie de umplutura(groasa cat felia de vanata)si se acopera cu
alta rondea de vanata.Se dau prin faina prin ou si le prajim in ulei incins.
Se pot combina cu orice mancare.Le-am incadrat intre cartofi pai la cuptor,cu file afumat de porc usor prajit.Ca salata...varza dulce cu o sfecla rosie si cu o maioneza de usturoi putin discreta.Va urez o vara savuroasa!
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu branza si verdeata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Musaca gratinata cu sos si cascaval

Musaca gratinata cu sos si cascaval

Pentru inceput, curatam ceapa, o taiem marunt si o calim cateva minute cu putina sare in 2-3 linguri

0 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Musaca de dovlecei cu sos de lecio si ceapa

Musaca de dovlecei cu sos de lecio si ceapa

Pregatim dovleceii. Eu am avut dovleceii la congelator rasi si doar i-am pus la scurs. Incingem o

0 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

    Felicitari pentru reteta!

  • jsabrina

    jsabrina (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

    Imi plac vinetele in combinatie cu orice. Felicitari !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

    Si eu prepar ceva asemanator...si sunt intr-adevar delicioase....

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

      Foarte bune!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

      Mmm ce buuun.......!!!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

      Cred că sunt delicioase! Foarte bună reţetă!

    • merisoare de padure

      merisoare de padure (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

      branza de oaie e buna in orice anotimp, si vinetele se gasesc la orice ora, deci aceasta reteta se poate face si acum.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

      tare bune !felicitari!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 22 martie 2010

      Foarte aromate vinetele tale, si ce indicatii artistice.*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1 vanata mare
  • 150 gr brinza de oaie (cas)
  • 100 gr telemea de vaca
  • 60 70 gr de branza topita
  • o legatura de patrunjel
  • o legatura de ceapa verde(cozi)
  • o legatura de usturoi verde(cozi)
  • un buchet de marar
  • 2 oua
  • faina 200gr
  • ulei pt prajit
  • sare piper

Raporteaza reteta

Retete
de licu pop
varza la cuptor cu carnat de casa

varza la cuptor cu carnat de casa

carnatul si costita se prajesc in ulei pana capata o crusta lucioasa pe urma se toarna berea pana

8 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata de boeuf...de post

Salata de boeuf...de post

Toate legumele se fierb in apa si se taie cuburi ca la orice salata.Se pune sare piper,knor de legume

16 voturi    7 comentarii
1h
Retete de post
Tort de mere  cu visine si jeleu

Tort de mere cu visine si jeleu

12 linguri de zahar se caramelizeaza apoi se intinde pe maginile tavi.Merele se curata de coaja se

3 voturi    4 comentarii
2h
Torturi

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Felicitari pentru reteta!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Varza dulce la cuptor