Aceasta reteta e o reteta de vara,creata de verdeata plina de roua a gradinilor si combinata cu roada oilor care pasuneaza culmile muntilor.
Vinetele se cojesc si se taie rondele se sareaza se lasa la stors.
Umplutura:branza de oaie,telemeaua se framinta bine intr-un bol se adauga verdeata taiata marunt,branza topita se pune pana leaga si iese o pasta groasa si omogena.
Pe fiecare rondea de vanata se pune o portie de umplutura(groasa cat felia de vanata)si se acopera cu
alta rondea de vanata.Se dau prin faina prin ou si le prajim in ulei incins.
Se pot combina cu orice mancare.Le-am incadrat intre cartofi pai la cuptor,cu file afumat de porc usor prajit.Ca salata...varza dulce cu o sfecla rosie si cu o maioneza de usturoi putin discreta.Va urez o vara savuroasa!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii